Anbud365 søker flere skribenter

Vi søker nå en eller flere skribenter på deltid, som har erfaring med offentlige anskaffelser, og som kan tenke seg å skrive i vår nettavis.

 

Anbud365 har eksistert i over 2 ½ år og opplever en eventyrlig vekst i interesse og engasjement. Målgruppen er offentlige innkjøpere, deres ledere og dessuten alle leverandører som er på eller ønsker seg inn på det offentlige innkjøpsmarkedet.

 

Vi satser på å bli enda bedre, bredere og gå dypere. Da trenger vi mer ressurser i form av skrivende hjelp. Du behøver ikke ha journalistisk bakgrunn eller erfaring, men derimot kunne en god del om og ha innsikt i det offentliges anskaffelser – reglene og hverdagen. Enten fra innkjøperside, leverandørside eller som rådgiver/konsulent. Vi skal uansett gi deg nødvendig innsikt og trening i selve artikkelskrivingen.

 

Denne spennende muligheten ser vi for oss løses gjennom en kombinasjon av din nåværende jobb og et engasjement hos oss. Vi er fleksible på innretning og omfang, og ønsker å høre fra deg hvis du er interessert. Betingelser etter nærmere avtale.

 

Spennende?

Interessant?

Ta i første omgang en uforpliktende kontakt med vår redaktør Lennart Hovland: redaksjonen@anbud365.no eller på telefon: 950 25 192