Anbud365-dagen er her!

Anbud365: Anbud365-dagen er her!

Skriv ut artikkelen

Endelig er dagen kommet: Anbud365-dagen 2022 drar i gang kl.0930 i dag – med et program breddfullt av spennende og aktuelle temaer for alle dere som er opptatt av det offentliges anskaffelser. Godt over 360 er påmeldt, hvorav ca. 160 fysisk. Dermed blir Anbud365-dagen en av de store konferansene på området – med tung vekt på formidling av nyttig kompetanse. Årets utgave er den fjerde i rekken, den første på to år med mulighet for fysisk deltakelse. Ønsker varmt velkommen til alle påmeldte!

Dagens program:

Anbud365: På Anbud365-dagen 16. juni: Unngå å bomme ved beregning av anskaffelsens verdi
  • Advokatene Marie Braadland (t.v.)og Silje Grimseth Ullebust, Grette, om hvordan beregne anskaffelsens verdi – en problemstilling der det vil kunne få store konsekvenser om oppdragsgiver gjør feil.
Anbud365: På Anbud365-dagen 16. juni: Slik ivaretar du fleksibilitet i kontraktsfasen
  • Advokatene Hanne Zimmer (t.v.) og Malene Reinertsen, Wikborg Rein, om hvordan sikre fleksibilitet i kontraktsfasen – rammeavtale, opsjoner, endringsklausuler …
  • Advokatene Christian Bjørtuft Ellingsen (t.v.) og Anders Thue, Simonsen Vogt Wiig, gir de viktigste reglene knyttet til bruk av etiske krav i offentlige anskaffelser.
Anbud365: På Anbud365-dagen 16. juni: Skjerpede Kofa-krav til avlysningsretten?
  •   Advokatene Wenche Sædal og Eivind J. Vesterkjær, Thommessen, om oppdragsgivers avlysningsrett i lys av nyere praksis
  • 14 dager etter Anbud365-dagen 16.juni trer åpenhetsloven i kraft. Spesialrådgiver etisk handel, Pia Trulsen, Sykehusinnkjøp forteller hvordan de der jobber med aktsomhetsvurderinger i anskaffelser og hvordan de kartlegger verdikjeden
  • Resultatene fra den viktigste undersøkelsen som gjøres på anskaffelsesområdet er nå klare. Prosjektleder for undersøkelsen, Malin Elisabeth Tvedt Hogstad i Direktoratet for forvaltning og økonomistyring tar oss gjennom høydepunktene, og hva som er de største trendene, hva som er drivere og barrierer for en god anskaffelsesfunksjon.
  • Førsteamanuensis Jan Ole Similä, Nord Universitet kommer rapport fra forskningsverdenen: Hvordan brukes data produsert i egen organisasjons anskaffelser – om de brukes i det hele tatt?
  • Og om du tenker på eller planlegger innføring av kategoristyring er Bærum kommunes erfaringer fra etablering av kategoristyring nyttig å ha med seg: Anskaffelsessjef Heidi Elise Rygg, Bærum kommune, forteller – ispedd erfaringer også fra Fredrikstad kommune.
  • Programdirektør Sverre Christian Stoltz, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, leder for markedsplassen for skytjenester. Han gir praktiske tips til deg som tenker å kjøpe skytjenester – hva må du tenke på, hvordan forberede, gjennomføre osv.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen er her!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.