Anbud365 inviterer: Frokostseminar om anskaffelsesretten i kontraktfasen

Anbud365: Anbud365 inviterer Frokostseminar om anskaffelsesretten i kontraktfasen

Skriv ut artikkelen

Igjen er det tid for å invitere til Anbud365-seminar: Årets første, denne gangen i samarbeid med Advokatfirmaet Grette, en av våre langsiktige samarbeidspartnere. Seminaret avholdes 13. februar, og temaet denne gangen er «Anskaffelsesretten i kontraktfasen». Vær rask med å melde deg på, erfaring tilsier at det raskt blir fullt på våre populære kompetansetilbud.

Påmelding og program, sjekk her.

Onsdag 13. februar åpnes dørene for årets første Anbud365-seminar. Disse gratis, intensive frokostseminarene er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Grette er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere. Det borger for kvalitet!

Seminaret retter seg både mot offentlige innkjøpere og leverandører.

Seminaret deles i tre, hvor advokatene i første del vil gi en gjennomgang av lovlige endringer i inngåtte kontrakter: Hvor langt rekker egentlig en endringsklausul, er «de minimis»-endringer alltid greit, og hvilke tilleggsleveranser kan bestilles?

I del to tar advokatene for seg vesentlige endringer, bl.a. sentrale vurderingstemaer som hvorvidt en oppdragsgiver henvender seg til et annet marked, om en annen tilbyder kunne ha vunnet, får leverandøren noen fordeler, og er kontrakten betydelig utvidet? I del to vil advokatene også se på konsekvenser og utmåling av gebyr.

I siste del av seminaret vil det handle om generell kontraktsoppfølging og hvordan håndtere avvisningsgrunner som oppstår i kontraktfasen, utskiftning av underleverandører og oppfølging av lønns- og arbeidsvilkår.

Foredragsholderne er advokat Lene Moe Blom, partner Marie Braadland, senioradvokat Carsten L. Mowinckel og partner Jens Kristian Johansen – alle fra Grette.

Nærmere informasjon om seminaret – og påmelding, finner du her.

Påmeldingsfrist er tirsdag 5. februar kl 1200.

Har du ikke mulighet til å delta på seminaret, kan du følge det via live streaming. Meld deg i så fall på her.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 inviterer: Frokostseminar om anskaffelsesretten i kontraktfasen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.