Anbud365 inviterer til nytt frokostseminar om rammeavtaler

Anbud365: Anbud365-seminar om rammeavtaler i dag – følg oss på LIVE streaming!

Skriv ut artikkelen

11. april inviterer Anbud365 til frokostseminar i samarbeid med advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Tema for frokostseminaret er rammeavtaler, og dette skal være svært aktuelt for både innkjøpere og leverandører. Det er begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på – våre seminarer har vist seg å være svært populære.

Se hele programmet og meld deg på her

Seminaret er en viktig del av Anbud365 sitt fokus på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

På dette frokostseminaret vil vi snakke om rammeavtaler. Rammeavtaler er mye brukt av offentlige oppdragsgivere i Norge. EU-domstolen har i en fersk avgjørelse (C-216/17) kommet med viktige avklaringer om rammeavtaler brukt i offentlige anskaffelser. Avgjørelsen reiser spørsmål ved om norsk praksis er i tråd med anskaffelsesdirektivet. Dette aktualiserer en gjennomgang av reglene for rammeavtaler.

Seminaret vil blant annet ta for seg bruken av rammeavtaler, hvor vid rammeavtalen kan være, hvordan gjøre avrop, hvorvidt oppdragsgiver plikter å bruke en rammeavtale, samt mye mer.

Advokatene Christian Bjørtuft Ellingsen og Andres Thue fra Simonsen Vogt Wiig er foredragsholdere. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Det er frokost/registering fra kl. 0830, og seminaret avholdes i lokalene til Simonsen Vogt Wiig på Filipstad Brygge 1, Oslo.
Påmeldingsfrist er 3. april kl. 1300. Det er begrenset antall plasser.
Se hele programmet og meld deg på her

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 inviterer til nytt frokostseminar om rammeavtaler"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.