Få med deg i dag: LIVE streaming av vårt frokostseminar kl. 09.00-12.00

Anbud365: Få med deg i dag LIVE streaming av vårt frokostseminar kl. 09.00-12.00

Skriv ut artikkelen

I dag, 11.april, avholder Anbud365 i samarbeid med Wikborg Rein og Initiativ for etisk handel (IEH) frokostseminar med høyaktuelle temaer: Etiske krav til leverandørkjeden i offentlige anskaffelser og hvordan stille og oppfylle miljøkrav ved hjelp av tredjepartsertifisering i offentlige anskaffelser.

Interessen for seminaret har vært overveldende. Allerede kort tid etter at invitasjonen ble sendt ut, var alle plassene revet bort. Men de som ikke fikk plass og andre som vil øke sin kompetanse på området, kan nå få seminaret med seg ved å benytte seg av vårt tilbud om LIVE streaming.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Temaene på seminaret er som følger:

  • Hvordan stille og oppfylle miljøkrav ved hjelp av tredjepartsertifisering i offentlige anskaffelser?

Wikborg Rein bistår en rekke større oppdragsgivere og våre advokater vurderer jevnlig spørsmål om hvordan miljøhensyn mest hensiktsmessig ivaretas i offentlige anskaffelser. Et av spørsmålene gjelder adgangen til å stille krav om miljøledelsesordninger og miljømerker i offentlige anskaffelser, en annen side er bruk av EPDer.

  • Hvordan stille krav til menneskerettigheter i leverandørkjeden ved offentlige anskaffelser?

Etter at ny anskaffelseslov trådte i kraft i fjor, er oppdragsgivere forpliktet til å ha rutiner for å fremme respekt for menneskerettigheter i leverandørkjeden ved anskaffelser der det er risiko for brudd på disse rettighetene. Dette temaet er derfor mer aktuelt enn noen gang tidligere.

Advokatene Line Camilla Werner, Alf Amund Gulsvik og Hanne Zimmer fra Wikborg Rein vil redegjøre nærmere for ulike rettslige sider av disse spørsmålene. Seniorrådgiver Magne Paulsrud i Initiativ for etisk handel oppsummerer siste nytt på området, og gjør en praktisk gjennomgang av hvordan man kan stille og oppfylle etiske krav til leverandørkjeden i offentlige anskaffelser.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Bli den første til å kommentere på "Få med deg i dag: LIVE streaming av vårt frokostseminar kl. 09.00-12.00"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.