Habilitet og leverandørkontakt – følg dagens Anbud365-seminar på LIVE streaming

Anbud365: Habilitet og leverandørkontakt – følg dagens Anbud365-seminar på LIVE streaming.

Skriv ut artikkelen

I dag er det igjen tid for et av de populære Anbud365-seminarene. Det går av stabelen fra kl. 0900 til 1100, og handler om habilitet og leverandørkontakt.  Representanter for vår samarbeidspartner Wikborg Rein Advokatfirma tar på seminaret for seg et høyaktuelt tema: Hvor går grensene for kontakt med markedet før en anskaffelse?  Når blir oppdragsgivers ansatte inhabile? Følg oss på LIVE streaming!

Fikk du ikke plass på seminaret eller av andre grunner ikke kommer til lokalene der seminaret avholdes, kan du følge seminaret her.

Seminaret er en viktig del av Anbud365 sitt fokus på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Wikborg Rein Advokatfirma er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Tema: Habilitet og leverandørkontakt

Anskaffelsesregelverket skal sikre konkurranse om offentlige kontrakter og likebehandling mellom leverandører, men oppdragsgiver har naturligvis også kontakt med markedet forut for kunngjøringen, bl.a. gjennom eksisterende leverandører, markedsdialog og rådgivere.

Men hvor går grensene for kontakt med markedet før en anskaffelse? Når må oppdragsgiver utjevne konkurransefortrinn der man har snakket med eksisterende leverandør, hatt markedsdialog eller engasjert rådgivere som har vært involvert i planleggingen av anskaffelsen? Når blir oppdragsgivers ansatte inhabile? I dette frokostseminaret tar vi for oss rammene for slik kontakt og dialog. Vi gjennomgår bl.a.:

  • Reglene om rådgiverhabilitet
  • Praktisk gjennomføring av markedsdialog
  • Forvaltningslovens habilitetsregler og noen typiske problemstillinger om “dobbeltroller” (internbud, styreverv, mv.)

Foredragsholdere er advokat Alf Amund Gulsvik, advokatfullmektig Malene Reinertsen og advokat Hanne Zimmer – alle fra Wikborg Rein og kjent fra tidligere Anbud365-seminarer av høy kvalitet.

Her kan du følge seminaret på LIVE streaming.

Bli den første til å kommentere på "Habilitet og leverandørkontakt – følg dagens Anbud365-seminar på LIVE streaming"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.