I dag er det Anbud365-dagen 2023- hundrevis venter på jubileumsutgaven

Anbud365: I dag er det Anbud365-dagen 2023- hundrevis venter på jubileumsutgavenPå bildet foredragsholderne på dagens Anbud365-dag: Øverst til venstre Anette Kraakevik (t.v.) og Malene Reinertsen, begge Wikborg Rein, under dem Anders Thue (t.v.) og Christian Bjørtuft Ellingen, Simonsen Vogt Wiig og nederst på rekken høyskolelektor Marius Langseth, Høyskolen i Kristiania. I midten, øverst, divisjonsdirektør Dag Strømsnes, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring og Jacob Landsvik. Til høyre øverst Marie Braadland (t.v.) og Silje Grimseth Ullebust, Grette og Wenche Sædal (t.v.) og Ragnhild Berg Nilsen, Thommessen.

Skriv ut artikkelen

Kl. 0930 i dag, 15.juni, åpner Anbud365-dagen 2023 – både digitalt og fysisk (i Oslo kongressenter). Utstillere er på plass, pausene fylles i tillegg med dialog med noen av landets fremste anskaffelses-advokater. Vi prøver digitalt minglerom for spørsmål og i pausene ruller og går det reklameinnslag. Kanskje forsommerens beste mulighet til å spe på sin kompetanse i anskaffelsesfagene.

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer tar for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Mange av dem og deres kompetanse er vel kjent for mange fra tallrike, populære Anbud365-seminarer:

  • Partnerne Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, Simonsen Vogt Wiig: Miljøkrav og – kriterier i offentlige anskaffelser
  • Senioradvokatene Malene Reinertsen og Anette Kraakevik, Wikborg Rein: Ifølge anskaffelsesregelverket kan forhandlingene gjelde alle sider ved tilbudet. Hva innebærer egentlig dette i praksis?
  • Advokatene Silje Grimseth Ullebust og Marie Braadland, Grette: Avlysning og krav om erstatning i lys av nyere praksis
  • , Thommessen: Hva er et unormalt lavt tilbud og hvordan håndtere dem?

I tillegg byr vi på:

  • Høyskolelektor Marius Langseth, Høyskolen i Kristiania: AI og offentlige anskaffelser – bruk av og anskaffelse av AI.
  • Divisjonsdirektør Dag Strømsnes, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ): «Skjerpede miljøkrav og Norgesmodellen – arbeidet med «beste praksis» for kontraktsoppfølging er i gang for fullt».
  • Jacob M Landsvik: Det etiske perspektivet i offentlige anskaffelser

Årets utstillere er advokatfirmaene Simonsen Vogt Wiig, Wikborg Rein, Grette og Thommessen, samt Mercell og Nima Utdanning, og på skjermene i pausene vil det rulle innslag fra Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ), Wikborg Rein, Grette og Ivalua.

5års-jubileum: Årets utgave av Anbud365-dagen er den 5. i rekken, så vi snakker om et jubileum. Som i fjor er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for fjerde gang de påmeldte som velger det digitale alternativet.Nytt av året er:

•        Mer pausetid «mellom slagene» til mingling – og til å gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene som er til stede hele dagen på konferansen. En eksklusiv mulighet – nb: bare på Anbud365-dagen – til å få svar på dine juridiske anskaffelses-spørsmål uten at det koster deg noe ekstra!
•        Digitalt minglerom der også de som følger Anbud365-digitalt kan snakke med advokatene via Teams

Passer ikke 15.juni?: Du kan delta både fysisk og digitalt. Og husk: Passer ikke 15. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

Anbud365-dagen kombinere aktualitet med innsikt – og ikke minst: Mulighet til at hver enkelt av de som melder seg på, kan ha mulighet til å få svar på de spørsmålene de måtte ha.

Bli den første til å kommentere på "I dag er det Anbud365-dagen 2023- hundrevis venter på jubileumsutgaven"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.