I morgen braker det løs – da er det tid for Anbud365-dagen 2024

Anbud365: I morgen braker det løs – da er det tid for Anbud365-dagen 2024Foredragsholderne på Anbud365-dagen i morgen på ett brett.

Skriv ut artikkelen

I morgen, 5.juni, braker det løs. Kl. 0930 åpnes Anbud365-dagen 2024. Med et sjeldent aktuelt program + «nogo attåt»! Og da ser vi det med øynene til de som skal håndtere reglene for offentlige anskaffelser i en trøblete tid – og som dessuten kan interessere seg for hvordan har det står til med faget. I tillegg til formidling av kompetanse i foredrag kan alle som er påmeldt, også skaffe seg kompetanseløft i pausene – ikke minst gjennom en prat med fagkompetansen som er til stede. Og på en etterfest er temaet KI i offentlige anskaffelser.

Komplett program finner du her …
.. og her kan du melde deg på,
men OBS: Påmeldingen stenger ila dagen i dag, 4.juni.
De som følger oss digitalt, får lenke på epost fra redaksjonen@anbud365.no i løpet av dagen i dag, 4.juni.

Så, hva får du som deltaker:

På programmet:

 • Sikkerhetshensyn i offentlige anskaffelser (Kristine Farestvedt Nesse (senioradvokat) og Anders Thue (partner), Simonsen Vogt Wiig)
 • Hva kan oppdragsgiver stole på av opplysninger i tilbudet, og hva må kontrolleres? (Marie Braadland og Silje Grimseth Ullebust, begge partnere i Grette)
 • Erfaringer etter 5 måneder med klima- og miljøbestemmelsen (Malene Reinertsen (senioradvokat) og Torje Sunde (advokat (H), partner))
 • Konkurs hos leverandør – hva nå? (Wenche Sædal, partner og Åse Rieber-Mohn, Managing Associate – begge Thommessen)
 • Grønne anskaffelser sett med en samfunnsøkonoms øyne (Professor Malin Arve, Norges Handelshøyskole (NHH))
 • Hva gjør revisor – og hva finner de når det gjelder anskaffelser? (Seniorrådgiver Ellen Lange, NKRF – Kontroll og revisjon i kommunene)
 • Dette er resultatene fra årets store anskaffelsesundersøkelse (Prosjektleder Malin Hogstad, DFØ (direktoratet for forvaltning og økonomistyring)

Dessuten:

 • Romslig pausetid «mellom slagene» til mingling. Eventuelt gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene som er til stede hele dagen på konferansen. Dette får du bare på Anbud365-dagen. Samme mulighet har vi også åpnet for de som følger Anbud365-dagen digitalt i form av et digitalt minglerom, nemlig å snakke med advokatene via Teams (lenke kommer ila dagen i dag).
 • Og en nyhet av året – som bare gjelder de som er påmeldt Anbud365-dagen: BearingPoint, i samarbeid med Anbud365, har gleden av å invitere deg – når du er påmeldt Anbud365-dagen fysisk – til etterfest på selskapets fantastiske takterrasse på Tjuvholmen etter Anbud365-dagen. Resultatene av en undersøkelse om KI i offentlige anskaffelser er innslaget der.
 • Rekordmange utstillere har meldt sin interesse for å være til stede på Anbud365-dagen i år. Hele sju i tillegg til våre samarbeidspartnere Grette, Simonsen Vogt Wiig, Thommessen og Wikborg Rein – DFØ, Mercell, Artifik, Nima Utdanning, Hyyr, Ivalua og Digitaliq.
 • Og vi sender videsnutter i pausene, slik at også du som følger oss digitalt får noe helt annet og vesentlig mer spennende å kaste deg over i pausene enn ren tomhet. Foreløpig varslede pausevideoer fra: Grette, Wikborg Rein, DFØ, Leverandørutviklingsprogrammet og Mercell.

Årets utgave av Anbud365-dagen er den 6. i rekken. Som i tidligere år er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for femte gang de påmeldte som velger å følge programmet digitalt.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Bli den første til å kommentere på "I morgen braker det løs – da er det tid for Anbud365-dagen 2024"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.