Klart for Anskaffelsesdag i Bergen – byr på tettpakket, aktuelt program

Anbud365: Klart for Anskaffelsesdag i Bergen – byr på tettpakket, aktuelt program Trine Svalestad, bærekraftstrateg i Aker Solutions, og DFØ-direktør Dag Strømsnes er to av attraksjonene på Anskaffelsesdagen Bergen 2024.

Skriv ut artikkelen

Et tettpakket og høyaktuelt program setter sitt preg på årets utgave av Anskaffelsesdagen i Bergen – riktig en meny som bør appellere til de som er opptatt av det offentliges anskaffelser. Det dreier seg om bærekraft, om konkurransepreget dialog, internasjonal beste praksis og de endringene i anskaffelsesregelverket som Anskaffelsesutvalget kom med sist høst. Og ikke minst, ett og annet fra KOFA-praksis.

Det er Simonsen Vogt Wiig, Inventura og Innkjøpsforeningen som inviterer til Anskaffelsesdagen Bergen 2024. Påmelding og program finner du her, påmeldingsfristen er 14. mars.

Bærekraft og OECD

Et veikart for bærekraft i energibransjen skal på Anskaffelsesdagen presenteres av Trine Svalestad, bærekraftstrateg i Aker Solutions, fremgår det av programmet. Og mer bærekraft: Ove Kenneth Nodland i Inventura går gjennom hvordan man kan oppnå mest mulig bærekraft for hver investert krone.

Partner i CMS Kluge, Anne Buan, deler på sin side gode tips for IKT-anskaffelser, og det blir internasjonalt: Divisjonsdirektør i DFØ (Direktoratet for forvaltning og økonomistyring), Dag Strømsnes, hospitere for tiden i en av OECDs ledergrupper, men tar seg en Bergens-tur i anledning av Anskaffelsesdagen der. «Internasjonal beste praksis på anskaffelser» er overskriften på hans bidrag.

Konkurransepreget dialog og supply chain

Det blir debatt om konkurransepreget dialog, der Espen Herland, Sturla Alvheim og Thomas Lerøy deltar, og Harald Alfsen leder. Så går partner i Simonsen Vogt Wiig, Trine Lise Fromreide, gjennom foreslåtte endringer i anskaffelsesregelverket. KOFA vil som vanlig presentere KOFA-praksis – denne gangen ved Olav Hovda Ottesen, som er juridisk seniorrådgiver i klagenemnda.

På Anskaffelsesdagen i Bergen 14. mars kan du også høre om erfaringer fra arbeid med Mobilitet når det gjelder å kjøpe nye tjenester og produkter. Det er Kristian F. L. Amlie som står for dette bidraget. Supply chain-utfordringer i oppdrettsbransjen står også på programmet – ved innkjøpsdirektør Geir Småvik i MOWI Feed.

Shipping og Anbud365

Og Irene Stendal Lønøy, som er innkjøpsdirektør i G2 Ocean, gir et innblikk i shipping og veien til bærekraftige, strategiske anskaffelser der. Skulle du dertil få lyst til å høre noe nærmere om Anbud365, er også Anskaffelsesdagen Bergen 2024 stedet. Redaktøren tar turen til Bergen og står for presentasjonen.

Bli den første til å kommentere på "Klart for Anskaffelsesdag i Bergen – byr på tettpakket, aktuelt program"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.