Klart for nytt Anbud365-seminar: Utfordringer knyttet til kvalifikasjonsfasen

Anbud365: Klart for nytt Anbud365-seminar Utfordringer knyttet til kvalifikasjonsfasen

Skriv ut artikkelen

12.mars inviterer Anbud365 og Wikborg Rein til nytt, gratis frokostseminar. Denne gangen dreier seg om utfordringer knyttet til kvalifikasjonsvurderingen – utfordringer som utgjør en betydelig andel av klagesakene. Nå har du anledning til å nyte godt av et kompetanseløft på området fra et av landets fremste advokatmiljøer. Men vær rask med din påmelding – erfaringsmessig tar det ikke lang tid før plassene på Anbud365/Wikborg Rein-seminarene er revet bort.

Påmelding og program, sjekk her.

Dette gratis, intensive frokostseminaret med Wikborg Rein er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser. Wikborg Rein er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Seminaret er relevant for både leverandører og oppdragsgivere.

Vurderingen av kvalifikasjonene til leverandørene er noe av det som erfaringsmessig skaper størst utfordring og som står for en høy andel av klagesakene. Det er særlig tre temaer som skaper utfordringer:

  • Kvalifisering ved hjelp av underleverandører
  • Kvalifikasjonskrav om tilstrekkelig kapasitet/kompetanse
  • Kvalifikasjonskrav om erfaring fra lignende/tilsvarende prosjekter

Wikborg Rein vil gå gjennom hva oppdragsgiver bør tenke på i forkant ved utforming av kravene, hva leverandørene må passe på ved besvarelsen av kravene og hvordan man skal foreta vurderingen, herunder når det kan oppstå en undersøkelsesplikt. De vil også se på viktige ting å tenke på når man bruker kvalifikasjonskrav om erfaring og kapasitet som utvelgelseskriterier.

Foredragsholdere på seminaret er advokatene Alf Amund Gulsvik og Hanne Camilla Zimmer, sammen med advokatfullmektig Malene Reinertsen – alle fra Wikborg Rein. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland, og avholdes i Wikborg Reins lokaler i Dronning Mauds gate 11, Oslo.

Nærmere informasjon om seminaret – og påmelding, finner du her.

Påmeldingsfrist er mandag 4. mars kl. 1300.

Har du ikke mulighet til å delta på seminaret, kan du følge det via live streaming. Meld deg i så fall på her.

Bli den første til å kommentere på "Klart for nytt Anbud365-seminar: Utfordringer knyttet til kvalifikasjonsfasen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.