På Anbud365-dagen 15.juni: Unormalt lave tilbud og hvordan håndtere slike

På Anbud365-dagen 15.juni: Unormalt lave tilbud og hvordan håndtere slikeHva er et unormalt lavt tilbud og hvordan håndtere dem, spør partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Ragnhild Berg Nilsen, Thommessen – og de gir deg svar …

Skriv ut artikkelen

Hvilke handlingsalternativer har oppdragsgiver ved unormalt lave tilbud og hvordan kan oppdragsgiver redusere risikoen for å motta slike tilbud? Hva kan man som leverandør gjøre dersom man ønsker å inngi et meget konkurransedyktig tilbud – med lavest mulig risiko for å bli avvist?  Dette får du svar på ved å melde deg på Anbud365-dagen 15. juni og få med deg foredraget til partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Ragnhild Berg Nilsen, Thommessen.

Påmelding: Du kan melde deg på via denne lenken. Her finner du også det komplette programmet.

Offentlige anskaffelser har et klart etisk perspektiv. Jacob M Landsvik har engasjert seg sterkt i disse problemstillingene, ikke minst i artikler på Anbud365. Hør ham på Anbud365-dagen!

50% rabatt: Du kan delta både fysisk og digitalt. Melder du deg på med en gang, får du 50% rabatt – et early bird-tilbud. Og husk: Passer ikke 15. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

5års-jubileum: Årets utgave av Anbud365-dagen er den 5. i rekken, altså snakker vi om et jubileum. Som i fjor er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for fjerde gang de påmeldte som velger det digitale alternativet.

Unormalt lave tilbud: Leverandører som ønsker å vinne offentlige kontrakter er ofte villige til å strekke seg langt for å vinne kontrakter. Konsekvensen kan enkelte ganger være et prisnivå som får oppdragsgiver og/eller andre leverandører til å stusse. Det er en rekke problemstillinger knyttet til slike tilbud, blant annet risikoen for at leverandøren ikke vil være i stand til å gjennomføre kontrakten og hvilke arbeidsforhold de som leverer ytelsene har.

I sitt foredrag på Anbud365-dagen 15. juni ser partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Ragnhild Berg Nilsen, Thommessen nærmere hva et unormalt lavt tilbud er og hvordan dette best kan håndteres fra oppdragsgivere og leverandører. De stiller bl.a. spørsmålene; Hvilke handlingsalternativer har oppdragsgiver ved unormalt lave tilbud og hvordan kan oppdragsgiver redusere risikoen for å motta slike tilbud? Hva kan man som leverandør gjøre dersom man ønsker å inngi et meget konkurransedyktig tilbud – med lavest mulig risiko for å bli avvist?  

Øvrige hovedpunkter fra årets program:

Eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer tar for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Mange av dem og deres kompetanse er vel kjent for mange fra tallrike, populære Anbud365-seminarer:

  • Partnerne Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, Simonsen Vogt Wiig: Miljøkrav og – kriterier i offentlige anskaffelser
  • Senioradvokatene Malene Reinertsen og Anette Kraakevik, Wikborg Rein: Ifølge anskaffelsesregelverket kan forhandlingene gjelde alle sider ved tilbudet. Hva innebærer egentlig dette i praksis?
  • Advokatene Silje Grimseth Ullebust og Marie Braadland, Grette: Avlysning og krav om erstatning i lys av nyere praksis
  • Høyskolelektor Marius Langseth, Høyskolen i Kristiania: AI og offentlige anskaffelser – bruk av og anskaffelse av AI.
  • Divisjonsdirektør Dag Strømsnes, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ): «Skjerpede miljøkrav og Norgesmodellen – arbeidet med «beste praksis» for kontraktsoppfølging er i gang for fullt».
  • Jacob M Landsvik: Det etiske perspektivet i offentlige anskaffelser

Og NB: Nytt av året:

•        Mer pausetid «mellom slagene» til mingling – og til å gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene som er til stede hele dagen på konferansen. En eksklusiv mulighet – nb: bare på Anbud365-dagen – til å få svar på dine juridiske anskaffelses-spørsmål uten at det koster deg noe ekstra!

•        Digitalt minglerom der også de som følger Anbud365-digitalt kan snakke med advokatene via Teams

Vi kombinere aktualitet med innsikt – og ikke minst: Mulighet til at hver enkelt av de som melder seg på, kan ha mulighet til å få svar på de spørsmålene de måtte ha.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Bli den første til å kommentere på "På Anbud365-dagen 15.juni: Unormalt lave tilbud og hvordan håndtere slike"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.