Mercell på hugget – lanserer ny portal og nye KI-drevne funksjoner

Anbud365: Mercell lanserer ny portal og nye KI-drevne funksjoner og tjenester- Det vil komme flere nyheter for både innkjøpere og leverandører i våre løsninger fremover, melder konsernsjef Terje Wibe i Mercell Group.

Skriv ut artikkelen

Mercell introduserer nye KI-funksjoner og tjenester for å styrke leverandører i offentlige anskaffelser. Disse funksjonene vil øke leverandørengasjementet og styrke konkurransen om offentlige kontrakter. Fra juni vil Mercell introdusere KI-drevne verktøy og en ny portal, Mercell Dealwise, som skal støtte leverandører i å lykkes med å besvare anbud til det offentlige markedet, heter det i en pressemelding.

I en kommentar sier Terje Wibe, konsernsjef i Mercell, at de fra rapporten fra Den europeiske revisjonsretten vet at det generelt er for lite konkurranse i offentlig sektor når det gjelder anbud og kontraktstildelinger. Og:

– Bred distribusjon av anbud fører til rettferdig og åpen konkurranse, som ofte resulterer i mer attraktive tilbud og bedre kvalitet og service. Siden det er fellesskapets midler som benyttes, er det avgjørende for offentlig sektor, og samfunnet som helhet å maksimere verdien.

Mercell leverer en digital plattform som gjør det enklere for kjøpere og leverandører å gjøre forretninger. I tillegg hjelper vi leverandører med å oppdage og komme inn i det offentlige markedet. Dette gir dem bedre muligheter til å vinne attraktive kontrakter”

En ny leverandørportal

For å hjelpe leverandørene med å lykkes, introduserer Mercell DealWise, en ny portal som bl.a. tilbyr sertifisering for leverandører i offentlig sektor. Portalen gir tips og råd om hvordan man navigerer i det komplekse landskapet av offentlige anskaffelser. Denne tjenesten er designet for å gi leverandørene den kunnskapen og de ressursene som trengs for å konkurrere mer effektivt.

Kommer flere nyheter

– Det vil komme flere nyheter for både innkjøpere og leverandører i våre løsninger fremover, melder konsernsjef Wibe. Hos Mercell fokuserer vi på å være en ledende aktør innen teknologisk innovasjon, noe som gir verdifull støtte og klare fordeler for våre kunder. Ved å integrere KI i vår plattform åpner vi opp en verden av anbud som ellers kunne blitt oversett, og gir våre kunder gode verktøy i anbudsprosessen.

Mercell gir offentlige innkjøpere en helhetlig anbudsplattform som sikrer effektiv anbudsprosess i tråd med regelverket, og dekker alle innkjøpsbehov. For leverandører åpner Mercell opp en verden av offentlige kontrakter ved å tilby enkel tilgang til bedre forretningsmuligheter, rask vurdering og direkte anbudslevering på én plattform, heter det.

Bli den første til å kommentere på "Mercell på hugget – lanserer ny portal og nye KI-drevne funksjoner"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.