Anbud365 satser, skal bli bedre – Roger på plass som journalist

Anbud365: Anbud365 satser, skal bli bedre – Roger på plass som journalistEgersundmannen Roger Bang Eie er i gang som journalist på kontrakt i Anbud365. Vi ønsker ham hjertelig velkommen og ønsker ham lykke til!

Skriv ut artikkelen

Anbud365 skal bli bedre. Vi har knyttet til oss Roger Bang Eie, som har bred erfaring fra offentlige anskaffelser fra leverandørsiden. Han kjenner faget og kan dermed levere stoff på et faglig nivå slik det kreves av Anbud365s lesere. Vi gleder oss til Roger kommer i gang, og ser frem til at vi sammen kan tilby et enda bedre redaksjonelt produkt!

Anbud365 runder sju år 10. mars. En eventyrlig vekst har vært oss til del. Med 5300 abonnenter på våre nyhetsbrev og titusener av sidevisninger og besøkende på nettsiden hver måned har vi inntatt en solid posisjon som leverandør av nyheter innenfor offentlige anskaffelser – nasjonalt og internasjonalt. Også en rekke annonsører har tatt i bruk Anbud365 som kanal for sine budskap.

Men vi har ambisjoner, og er nå i stand til å forsøke å realisere disse. Vi vil bli sterkere og i enda større grad dekke hele bredden av hva som er mulig og ønsket stofftilgang av interesse for våre lesere. Vi får tips som vi ikke makter å følge opp. Det beklager vi. Mangel på kapasitet er forklaringen, ikke viljen til å følge opp.

Til beste for kvalitet

Sammen med Roger skal vi først og fremst forsøke å få frem glimt fra hva som skjer der anskaffelser gjøres omkring i de mange offentlige virksomhetene her til lands. Mange har uttrykt ønske om å få lese om hva andre kollegaer gjør. Erfaringer, noen å spørre, løsninger etc. Ved å bidra til slik erfaringsoverføring til beste for kvaliteten i innkjøperens arbeid, tror vi Anbud365 tar enda et skritt i riktig retning.

Roger kommer fra leverandørsiden, et viktig ståsted på det offentlige anbudsmarkedet, og har lang og solid erfaring fra ulike plattformer innen næringslivet. Logistikk og innkjøp står sentralt, og det å koordinere og forfatte tilbud på anbudskonkurranse i offentlige regel likeså. Han har allerede vært å observere i Anbud365s spalter gjennom å løse et par oppdrag:

Spent og glad

Til Anbud365 i forbindelse med sin nye utfordring sier han:

– Jeg er både spent og glad for å kunne få mulighet til å bidra med artikler til Anbud365.  Jeg opplever at avisen dekker et behov og ser frem til å få jobbe i lag med Lennart som har bred kompetanse innen fagfeltet. For fagfeltet offentlige anskaffelser er det mye å holde seg oppdatert på, både for innkjøpere og andre som har nytte av denne kunnskapen.  Hvordan vil det offentlige utforme sine anbud fremover?  Blir det nye skal krav – eller skal det være valgfrie krav, eksempelvis innen miljø?

– Anbud365 fungerer i så måte som en felles plattform for nyhetsoppdateringer, der vi med bedre kapasitet på journalistsiden kan raskere få ut våre artikler og økt innsikt hvordan bransjen tenker og jobber.  Mitt mål er å kunne bidra til objektive, balanserte og etterrettelige artikler som skal våre både nyttige og interessante for leserne, fremhever Roger. For å skrive gode artikler må en også foreta en del intervju.  Et godt intervju krever at en lytter, stiller relevante spørsmål og skaper trygghet.  Jeg liker arbeidsformen der vi oversender artikler til «godkjenning» før de legges ut.  Så får vi håpe at folk fortsetter å tipse oss – så skal vi prøve så godt vi kan å få ut relevante artikler til rett tid.     

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 satser, skal bli bedre – Roger på plass som journalist"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.