Kjetil Østgård ny direktør i Statens innkjøpssenter

Anbud365: Kjetil Østgård ny direktør i Statens innkjøpssenter– Det er en av de aller mest spennende stillingene innenfor operative anskaffelser i Norge i dag, sier den nye direktøren for Statens innkjøpssenter, Kjetil Østgård.

Skriv ut artikkelen

Kjetil Østgård, som i dag er avdelingssjef ved Konserninnkjøp i Oslo kommune, er ansatt som ny direktør i Statens innkjøpssenter. Han er 40 år og har vært i kommunen i nærmere ti år – hele tiden knyttet til anskaffelser. Han tiltrer sin nye stilling så snart råd er, senest 1. mai i år.

Avdelingsdirektør i Difi, Dag Strømsnes, sier i en kommentar til ansettelsen at han føler seg veldig trygg på at det med Østgård kommer en sterk og god leder til Statens innkjøpssenter. Han legger vekt på Østgårds anskaffelses– og ledelseskompetanse. I tillegg understreker Strømsnes overfor Anbud365 Østgårds erfaring med å kommunisere med brukere av rammeavtaler.

Bygget opp rammeavtale–området

– Måten han har bygget opp rammeavtale–området i Oslo kommune på med gode og fornøyde brukere, får nå staten dra nytte av, sier Strømsnes.

Østgård er utdannet ved Høgskolen i Oslo – økonomibachelor og prosjektledelse. Fra Handelshøyskolen BI har han med seg alle fem modulene i den såkalte «rådmannsmasteren». Han var ikke blant søkerne til stillingen ved første utlysning, men var på listen etter andre runde, der søknadsfristen var 1. februar. Fungerende direktør for innkjøpssenteret, Sverre Svensen, trakk sin søknad etter første runde.

Spennende stilling

Østgård sier til Anbud365 at stillingen som direktør ved Statens Innkjøpssenter er noe av det mest spennende han kan tenke seg.

– Det er en av de aller mest spennende stillingene innenfor operative anskaffelser i Norge i dag, konstaterer han. Senteret er relativt nystartet, og vil gjennom god anskaffelsespraksis bety store besparelser for staten. Jeg ser virkelig frem til å begynne!

Les omtalen som Anbuds365 nylig hadde av søkerlisten fra andre gangs utlysing av direktørstillingen.

Bli den første til å kommentere på "Kjetil Østgård ny direktør i Statens innkjøpssenter"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.