Nye eiere på plass – fremtiden reddet for NIMA-kursene

Anbud365: Nye eiere på plass - fremtiden reddet for NIMA-kurseneIngejerd Lello Skumsnes hadde jobbet nesten seks år i NIMA Utdanning da hun denne våren mistet jobben som kommunikasjons- og markedsansvarlig som følge av konkursen. Nå har hun sikret seg rettighetene til videre drift av NIMA Utdanning AS sin virksomhet.

Skriv ut artikkelen

Etter at NIMA Utdanning AS ble tatt under konkursbehandling 15. mai i år har det hersket usikkerhet rundt kompetansetilbudet for innkjøpere i både offentlig og privat sektor. Nå er nye eiere på plass, og de garanterer for videre drift og utvikling av NIMA-kursene med oppstart allerede denne høsten.

Er du midt inne i et studieløp hos NIMA Utdanning, sitter du med en innlevert eksamen du ikke har fått sensur på, eller har du betalt for kurs som ikke ble avholdt denne våren? Fortvil ikke, de nye eierne vil også sørge for å ivareta interessene til skadelidende kursdeltakere.

Ingejerd Lello Skumsnes hadde jobbet nesten seks år i NIMA Utdanning da hun denne våren mistet jobben som kommunikasjons- og markedsansvarlig som følge av konkursen. Nå har hun sikret seg rettighetene til videre drift av NIMA Utdanning AS sin virksomhet.

Konkursen kom overraskende

– At det har gått nedover de siste årene er ingen hemmelighet, men konkursen kom veldig overraskende på meg og de andre ansatte, sier Lello Skumsnes til Anbud365. Det første jeg tenkte på var deltakerne som var påmeldt vårens siste kurs og foreleserne som har bundet seg opp til avtaler med NIMA Utdanning. Ikke minst sitter det kursdeltakere og venter på sensur og karakter etter avlagte eksamener.

– Hva med sertifiseringsordningen? 

Lello Skumsnes har vært i kontakt med flere bekymrede kursdeltakere som er underveis i sine sertifiserende utdanningsprogram. – Vi skal sørge for å få satt opp både valgfrie og obligatoriske kurs slik at påbegynte studieløp kan fullføres, forteller hun.

Når hun nå har fått muligheten til å drive virksomheten videre, ser hun med stor glede frem til å ordne opp i alt som ligger og venter, og ikke minst gå i gang med videre utvikling. – Jeg har stor tro på at NIMA Utdanning skal leve videre inn i fremtiden, sier hun og fortsetter:

Solid erfaring

-På eiersiden har jeg fått med meg en kompanjong utenfra som har solid erfaring fra drift og ledelse. For å sikre god faglig kvalitet og utvikling videre er vi nå i gang med å legge styrekabalen og tilknytte oss faglige ressurspersoner.

I første omgang er det de tradisjonelle kursene som settes opp til høsten og de tidligere foreleserne blir med på veien videre. I tillegg jobbes det med å sikre fundamentet for videre drift ytterligere.

Nye NIMA Utdanning er snart ute med oppdatert informasjon på www.nimautdanning.no. Har du spørsmål i mellomtiden, kan disse rettes til ingejerd@nimautdanning.no.

Bli den første til å kommentere på "Nye eiere på plass – fremtiden reddet for NIMA-kursene"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.