Skribent med innkjøperfaring styrker Anbud365

Anbud365: Skribent med innkjøperfaring styrker Anbud365Lena Kristiansen er knyttet til Anbud365, der hun i første rekke skal bidra med reportasjer.

Skriv ut artikkelen

Anbud365 skal bli bedre. Vi har knyttet til oss Lena Kristiansen, offentlig innkjøper, som skal bidra med reportasjer. Hun kjenner faget og kan dermed levere stoff på et faglig nivå slik det kreves av Anbud365s lesere. Vi gleder oss til Lena kommer i gang, og ser frem til at vi sammen kan tilby et enda bedre redaksjonelt produkt!

Anbud365 runder tre år 10. mars. En eventyrlig vekst har vært oss til del. Med 4300 abonnenter på våre nyhetsbrev og titusener av unike besøkende på nettsiden hver måned har vi inntatt en solid posisjon som leverandør av nyheter innenfor offentlige anskaffelser – nasjonalt og internasjonalt.

Ambisjoner

Men vi har ambisjoner. Vi vil bli sterkere og i enda større grad dekke hele bredden av hva som er mulig og ønsket stofftilgang av interesse for våre lesere. Vi får tips som vi ikke makter å følge opp. Det beklager vi. Mangel på kapasitet er forklaringen, ikke viljen til å følge opp.

Sammen med Lena skal vi først og fremst forsøke å få frem glimt fra hva som skjer der anskaffelser gjøres omkring i de mange offentlige virksomhetene her til lands. Mange har uttrykt ønske om å få lese om hva andre kollegaer gjør. Erfaringer, noen å spørre, løsninger etc. Ved å bidra til slik erfaringsoverføring til beste for kvaliteten i innkjøperens arbeid, tror vi Anbud365 tar enda et skritt i riktig retning.

Innkjøper som liker å skrive

Lena holder til i Sarpsborg og er til daglig innkjøper i NAV Øst-Viken. I tre år har hun praktisert innkjøpsfaget i NAV Østfold, og tidligere har hun hatt ansvaret for å følge opp avtaler i Forsvaret. Noe forskning har hun også bak seg – da ikke på innkjøp, men på småfugl.

Hun liker å skrive, holde seg faglig oppdatert og å stadig lære nytt, og sier dette i forbindelse med sin nye rolle som bidragsyter til Anbud365:

– Dette gir meg en fantastisk mulighet til å orientere meg mer om hva som foregår innenfor offentlige anskaffelser ellers i landet. Jeg lærer best gjennom å skrive, nest best gjennom å lese. Nå gleder jeg meg til å lære masse nytt!

Bli den første til å kommentere på "Skribent med innkjøperfaring styrker Anbud365"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.