Anbud365 : Webinar 15.09.2020

Skriv ut artikkelen

I dag kl. 1100 braker det løs – da starter høstens første Anbud365-webinar. Og det er gratis! Temaet er betalingsvillighet og evaluering, og det er en av Anbud 365s strategiske samarbeidspartnere, Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig, som står for det faglige. På webinaret blir også deres nylanserte app gjennomgått – den som lar oppdragsgivere og leverandører beregne betalingsvilligheten for forskjeller i kvalitet. App’en ble presentert i Anbud365 for noen dager siden.

Har du ikke meldt deg på? Skynd deg, meld deg på her, så får du med deg to timers innføring i et av de mest sentrale – og omdiskuterte – temaene innenfor offentlige anskaffelser.

Det er Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig v/Christian Bjørtuft Ellingsen og Olav E. Haukeli som inviterer til webinar om betalingsvillighet og evaluering i dag, tirsdag 15. september fra kl. 1100 til 1300.

For at utfallet av offentlige anskaffelser skal bli best mulig, er det avgjørende at oppdragsgiver sørger for at betalingsvilligheten blir ivaretatt ved evalueringen. Leverandører til det offentlige bør også gjøre beregninger av hvilke utslag tildelingskriterier og evalueringsmetoder gir i den enkelte anskaffelsen, for å sørge for å treffe oppdragsgivers preferanser best mulig.

Betalingsvillighets-app

I dette webinaret vil de gjennomgå sin nye app som lar oppdragsgivere og leverandører beregne betalingsvilligheten for forskjeller i kvalitet. Seminaret vil bl.a. ta for seg en fiktiv anskaffelse og vise hvordan man aktivt kan bruke appen for å sørge for riktig vekting av tildelingskriterier og underkriterier samt valg av evalueringsmetoder. Leverandører vil se hvordan appen kan brukes for å vurdere hva man skal tilby og til hvilken pris.

Seminaret gjennomføres som et webinar hvor deltagerne gis mulighet til å stille spørsmål.

Påmelding skjer her.

Webinaret er en viktig del av det fokus Anbud365 har på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og er en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Bli den første til å kommentere på ""

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.