Skriv ut artikkelen

Flere hundre har allerede meldt seg på Anbud365-webinaret «Rammeavtaler med forhandlere» i regi av Simonsen Vogt Wiig i morgen, 4. november. Har du? Det er fortsatt tid! Å inngå slike rammeavtaler blir stadig mer vanlige, men er de lovlige? Advokatene Anne Buan og Christian Bjørtuft Ellingsen fra Simonsen Vogt Wiig går grundig inn i hvilke krav anskaffelsesregelverket stiller til forhandleravtaler.

Webinaret går av stabelen fredag 4. november kl. 1000 – 1130. Påmelding kan du gjøre her.

Lenke til webinaret sendes deg i påmeldingsbekreftelsen. Om du ikke har fått denne – sjekk søppelpost eller kontakt eu@svw.no.

I noen sektorer er det blitt stadig mer vanlig å gjøre anskaffelser gjennom rammeavtaler med forhandlere, typisk anskaffelse av konsulenttjenester eller IT-programvare. Slike rammeavtaler forenkler kanskje anskaffelsesprosessen og kan gi oppdragsgiver større fleksibilitet, men er de lovlige?

I dette seminaret skal de to advokatene fra Simonsen Vogt Wiig forklare hvorfor rammeavtaler med forhandlere kan være problematiske, hvilke krav som stilles i anskaffelsesregelverket og hvordan anskaffelser bør gjennomføres for å redusere risiko for brudd.  

  • Tidspunkt: Fredag 4. november 2022 kl. 10:00-11:30.
  • På webinaret: Advokatene Anne Buan og Christian Bjørtuft Ellingsen fra Simonsen Vogt Wiig.

Bli den første til å kommentere på ""

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.