Anbud365-dagen 15. juni: Grip tak i en advokat og få svar på DITT spørsmål

Anbud365: Anbud365-dagen 15. juni: Grip tak i en advokat og få svar på DITT spørsmålMye advokat-kompetanse å øse av for deg som melder deg på Anbud365-dagen 15. juni! Fra venstre: Anders Thue, Simonsen Vogt Wiig, Malene Reinertsen, Wikborg Rein, Marie Braadland, Grette, Eivind Vesterkjær og Wenche Sædal, Thommessen og Silje Grimseth Ullebust ønsker deg velkommen og klare til å svare på dine spørsmål, enten du er med digitalt eller fysisk.

Skriv ut artikkelen

På Anbud365-dagen 15. treffer du en lang rekke av Norges mest skarpskodde, erfarne advokater på tema offentlige anskaffelser. De er der dels for selv å bidra gjennom foredrag, men også for å svare nettopp på dine spørsmål. Enten du deltar fysisk eller digitalt. Dette koster ingenting når påmeldingsavgiften er betalt. Likende tilbud får du ikke noen andre steder. Så meld deg på, ta med dine spørsmål og grip tak i en av advokatene.

Du kan melde deg på via denne lenken. Her finner du også komplett program. Melder du deg på med en gang, får du 50% rabatt – et early bird-tilbud.

Advokatene som stiller opp, kommer fra Grette, Simonsen Vogt Wiig, Thommessen og Wikborg Rein, Anbud 365s langsiktige samarbeidspartnere. Mange av dere har møtt dem på våre webinarer/seminarer og kjenner deres solide kompetanse. Når de ikke er på scenen på Anbud365-dagen den 15. juni, er de gjerne å finne i utstillerområdet ved inngangen til Oslo kongressenter.

Digitalt møterom

Men dette skal ikke være forbeholdt bare de som møter fysisk, også de som har meldt seg til den digitale delen, skal få muligheten til «å gripe fatt i en advokat». Vi arbeider med å etablere et Teams-basert digitalt møterom i forbindelse med arrangementet – i samarbeid med LO-media. DE som skal følge oss digitalt, får i forkant av Anbud365-dagen en lenke de kan logge seg inn i møterommet og melde sin interesse til ordstyreren der, som formidler til rett advokat.

Årets utgave av Anbud365-dagen er den 5. i rekken, altså snakker vi om et jubileum. Som i fjor er vi gjester hos Oslo kongressenter, og LO-media betjener for fjerde gang de påmeldte som velger det digitale alternativet. Denne gangen blir det også mer pausetid «mellom slagene» til mingling – og til å gripe fatt i en av de mange anskaffelses-advokatene, selvsagt.

Hovedpunkter fra årets program:

  • Miljøkrav og – kriterier i offentlige anskaffelser (Simonsen Vogt Wiig)
  • Avlysning og krav om erstatning i lys av nyere praksis (Grette)
  • Ifølge anskaffelsesregelverket kan forhandlingene gjelde alle sider ved tilbudet. Hva innebærer egentlig dette i praksis? (Wikborg Rein)
  • Hva er et unormalt lavt tilbud og hvordan håndtere dem? (Thommessen)
  • Divisjonsdirektør Dag Strømsnes, Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ): «Skjerpede miljøkrav og Norgesmodellen – arbeidet med «beste praksis» for kontraktsoppfølging er i gang for fullt».
  • Høyskolelektor Marius Langseth, Høyskolen i Kristiania: «AI og offentlige anskaffelser – bruk av og anskaffelse av AI».

Det siste av foredragene er ennå ikke plass. Anbud365s lesere er kommet med en rekke tema-tips og det er et viktig poeng å finne egnede og gode nok foredragsholdere til å gripe fatt i ett eller flere av disse. Dette kommer vi tilbake til så snart avtale er gjort.

På denne lenken finner du program og her kan du melde deg på.

Og husk: Passer ikke 15. juni deg, meld deg på likevel – du kan se hele eller deler av Anbud365-dagen når som helst i ukesvis i etterkant.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-dagen 15. juni: Grip tak i en advokat og få svar på DITT spørsmål"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.