Anbud365 inviterer til hyperaktuelt frokostseminar: Om erstatningsreglene ved brudd på anskaffelsesregelverket

Anbud365: Anbud365 inviterer til hyperaktuelt frokostseminar Om erstatningsreglene ved brudd på anskaffelsesregelverket

Skriv ut artikkelen

Den 5. desember har Anbud365 i samarbeid med SimonsenVogtWiig gleden av å invitere til gratis frokostseminar. Denne gang er tema hyperaktuelt, nemlig erstatningsreglene ved brudd på anskaffelsesregelverket. Arrangementet er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser. Seminaret er kostnadsfritt for Anbud365 sine lesere.

SimonsenVogtWiig er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Seminaret tar for seg erstatningsreglene ved brudd på anskaffelsesregelverket. EFTA-domstolens rådgivende uttalelse i sak E-16/16 knyttet til en tvist mellom Fosen Linjen AS og AtB AS, har bidratt til viktige avklaringer med tanke på vilkårene for erstatning. Uttalelsen gir også viktige avklaringer knyttet til oppdragsgivers plikt til å kontrollere opplysninger i tilbudet som vektlegges i vurderingen av tildelingskriteriene. I seminaret vil det redegjøres for de ulike spørsmålene som ble reist i saken.

Den ferske rådgivende uttalelsen fra EFTA-domstolen har allerede vakt stor interesse nasjonalt og internasjonalt.

Er du interessert i å høre hvorfor, meld deg på seminaret, der får du svar.

Les mer om seminaret 5. desember og meld deg på her.

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 inviterer til hyperaktuelt frokostseminar: Om erstatningsreglene ved brudd på anskaffelsesregelverket"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.