Anbud365 med frokostseminar: Alle tiders sjanse – gratis kompetanseløft!

Anbud365: Anbud365 med frokostseminar Alle tiders sjanse – gratis kompetanseløft!Frokostseminaret gir deg et dypdykk i aktuelle problemstillinger knyttet til utforming av kravspesifikasjon, kvalifikasjonskrav og tildelingskriterier. Vær rask, meld deg på nå!

Skriv ut artikkelen

Som et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser, arrangeres frokostseminar hos vår samarbeidspartner Wikborg Rein den 20. april. Seminaret er kostnadsfritt for Anbud365 sine lesere.

Frokostseminaret arrangeres over 3 timer i Oslo sentrum. Deltakerne blir med på et dypdykk i aktuelle problemstillinger knyttet til utforming av kravspesifikasjon, kvalifikasjonskrav og tildelingskriterier. Mulige fallgruver ved evalueringen blir også gjennomgått. Seminaret retter seg spesielt mot offentlige innkjøpere.

Wikborg Rein er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Kravspek og kvalifikasjonskrav

Endringene i måten å oppstille så vel kravspesifikasjon og kvalifikasjonskrav er blant temaene på frokostseminaret. En annen problemstilling dreier seg om Kofa – klagenemnda åpner nå for vurderingen av forhold ved leverandøren som tildelingskriterium og endrer på forbudet mot å vurdere samme forhold både som kvalifikasjonskrav og tildelingskriterium.

Et annet tema dreier seg om hvilke krav som nå gjelder til å opplyse om evalueringsmetode i konkurransegrunnlaget. Spørsmålet er bl.a. når metoden må være fastsatt, muligheten til å endre på metoden og kravet til at metoden må være egnet. En oppdatering på praksis om oppstilling og evaluering av tildelingskriteriene får du også høre om.

Du kan lese mer om seminaret og melde deg på her

Bli den første til å kommentere på "Anbud365 med frokostseminar: Alle tiders sjanse – gratis kompetanseløft!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.