Anbud365-seminar med Wikborg Rein: Når blir krav og kriterier diskriminerende?

Anbud365: Anbud365-seminar med Wikborg Rein Når blir krav og kriterier diskriminerende

Skriv ut artikkelen

Tirsdag 28. februar er partner Hanne Zimmer og senioradvokat Malene Reinertsen fra Wikborg Rein klare til å tilby deg en ny utgave av de populære og gratis Anbud365-seminarene. Tema denne gangen er: Når blir krav og kriterier diskriminerende? Bruk denne muligheten til å styrke din kompetanse!

Det dreier seg om forholdet mellom oppdragsgivers behovsdekning, adgang til å ivareta samfunnsmessige hensyn og forbudet mot diskriminerende krav og kriterier i anskaffelser.

Meld deg på seminaret her!

Vi oppfordrer til å følge seminaret fysisk, men dersom du ikke har mulighet til dette, kan du melde deg på digitalt.

Partner Hanne Zimmer (t.v.) og senioradvokat Malene Reinertsen fra Wikborg Rein med Anbud365-seminar 28.februar

Erfaringsmessig blir det kamp om de 100 plassene som er tilgjengelig, så her bør man skynde seg!

Lenke til seminaret sendes deg dagen før seminaret dersom du har meldt deg på den digitale utgaven. Skulle du ikke ha mottatt lenken, ta kontakt med marketing@wr.no, men sjekk gjerne søppelpost først.

Seminaret 28. februar foregår mellom klokken 09.00 og 1030 med en 15 minutters pause halvveis. Allerede fra 08.30 serverer vi frokost i Wikborg Reins lokaler. Seminarets foredragsholdere vil være til stede under frokosten, så om du har en juridisk nøtt du gjerne skulle ha spurt en advokat om, så er sjansen der 28.februar. Advokatene vil også være tilgjengelige for spørsmål i etterkant av seminaret.

Tema for seminaret

Anskaffelsesrettens utgangspunkt er at oppdragsgiver selv definerer sitt behov, og i den forbindelse har oppdragsgiver et vidt innkjøpsfaglig skjønn. Enkelte ganger kan det imidlertid oppstå et spenningsforhold mellom oppdragsgivers ønsker og de grunnleggende prinsippene om likebehandling, konkurranse og ikke-diskriminering.

Dette er et meget praktisk tema som gjerne kommer på spissen når det er behov for lokal eller nasjonal tilstedeværelse, når det av sikkerhetsmessige årsaker er ønske om krav til lagring av data i Norge, ved spørsmål om byttekostnader eller ved ønske om et konkret merke (eksempelvis Mills-kaviar eller Audi). Ikke minst kommer det på spissen ved spørsmål om sosiale krav og politiske føringer, der spørsmålet er hvor grensen for politiske initiativ og målsetninger egentlig går.

NB: Frokostseminaret tirsdag 28. februar starter klokken 09.00. Dørene åpner med frokost fra klokken 08.30.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer er et viktig bidrag i så måte.

1 kommentar på "Anbud365-seminar med Wikborg Rein: Når blir krav og kriterier diskriminerende?"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.