Anbud365-seminar om erstatning – følg oss på LIVE streaming. IDAG!

Anbud365: Anbud365-seminar om erstatning – følg oss på LIVE streaming. IDAG!

Skriv ut artikkelen

Høstens første Anbud365-seminar går av stabelen i dag fra kl. 0900 til 1100. Det handler om erstatning – i kjølvannet av Høyesterettsdommen nylig i Fosenlinje-saken. Hva betyr dommen, hva må til for å kunne søke om erstatning?  Arntzen de Besche Advokatfirma – en av samarbeidspartnerne til Anbud365 – vil på seminaret gjennomgå dommens betydning. Følg oss på LIVE streaming!

Fikk du ikke plass på seminaret eller av andre grunner ikke kommer til lokalene der seminaret avholdes, kan du følge seminaret her.

I løpet av de siste årene har Fosenlinjen vært på leppene til “alle” i anskaffelsesmiljøet. Høyesterett har nå sagt sitt.

På seminaret vil vi gå grundig inn i premissene for saken, sette saken inn i sin rette kontekst og ser hva dommen betyr for fremtiden. Sakskomplekset inneholder, i tillegg til vilkårene for tap av fortjeneste, også tap for utgifter til deltakelse og såkalt sjansetap. Vi vil også stille spørsmålet ved kostnadene forbundet med en slik prosess.

Ikke bare Fosenlinje-saken

I tillegg til Fosenlinje-saken er det også et par nye avgjørelser vedr. erstatning og ugyldighet som vi vil se på, henholdsvis Rauma og Herøy.

Foredragsholdere er advokatfullmektig Kristine Farestvedt Nesse, advokat Frida May Behrens og partner Espen Bakken fra Arntzen de Besche Advokatfirma. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Seminaret er en viktig del av Anbud365s fokus på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Advokatfirmaet Arntzen de Besche er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Følg seminaret her – IDAG!

Bli den første til å kommentere på "Anbud365-seminar om erstatning – følg oss på LIVE streaming. IDAG!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.