Anskaffelseskaffe episode 12 – om dokumentasjonskrav

Anbud365: Anskaffelseskaffe nr. 12 - dokumentasjonskravSenioradvokat Anette Ensrud Kraakevik og advokatfullmektig Patrick Oware – begge Wikborg Rein Advokatfirma – bidrar i 12. episode av Anskaffelseskaffen.

Skriv ut artikkelen

Temaet for Anskaffelseskaffens 12. episode er dokumentasjonskrav – kravet om effektiv kontroll av oppfyllelsen av tildelingskriterier. Og det er senioradvokat Anette Ensrud Kraakevik og advokatfullmektig Patrick Oware, i anskaffelses- og konkurranserettsteamet til Wikborg Rein som byr på sin kompetanse om dette. God mulighet til kompetanseløft mens du nyter en kopp kaffe!

Her finner du Anskaffelseskaffes episode 12

I samarbeid med Anbud365 lanserer Wikborg Rein jevnlig nye episoder av Anskaffelseskaffen. I episodene gjennomføres en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kopp kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på

Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Episode 12 av Anskaffelseskaffen finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 12 – om dokumentasjonskrav"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.