Anskaffelseskaffe episode 4: Om skifte av leverandør i kontraktfasen

Anbud365: Anskaffelseskaffe episode 4 Om skifte av leverandør i kontraktfasen – KopiKine Østbye Neslein og Patrick Oware fra Wikborg Reins anskaffelsesteam inviterer til Anskaffelseskaffe (foto: Kari Marie Sandbukt, Wikborg Rein).

Skriv ut artikkelen

I fjerde episode av Anskaffelseskaffe, som lanseres i dag, diskuterer Kine Østbye Neslein og Patrick Oware fra Wikborg Reins anskaffelsesteam når det kan foretas et skifte av leverandør i kontraktfasen.

Du finner episode nr. 2 av Anskaffelseskaffe her

Blant spørsmålene som diskuteres i denne episoden er: Er det uten videre tillatt å skifte leverandør? Hvilke vilkår må være oppfylt? Hvordan kan man sikre fortsatt oppfyllelse av kvalifikasjonskravene, og hva er risikoen dersom oppdragsgiver (og leverandøren) trår feil i vurderingen av om vilkårene for et leverandørskifte er oppfylt?

Anskaffelseskaffe fra Wikborg Rein viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner, og episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

I samarbeid med Anbud365 tar Wikborg Rein sikte på å lansere nye episoder av Anskaffelseskaffe jevnlig. For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene. Der vil den ligge en stund fremover.

Link til video i Vimeo: https://vimeo.com/671988674

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 4: Om skifte av leverandør i kontraktfasen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.