Anskaffelseskaffe episode 5: Om utvelgelseskriterier

Anbud365 Anskaffelseskaffe episode 5 Om utvelgelseskrtierierI femte episode av «Anskaffelseskaffe» diskuterer Hanne Zimmer (t.v.) og Malene Reinertsen fra Wikborg Reins anskaffelsesteam bl.a. hva utvelgelseskriterier er.

Skriv ut artikkelen

I femte episode av Anskaffelseskaffe, som lanseres i dag, diskuterer partner Hanne Zimmer og senioradvokat Malene Reinertsen fra Wikborg Reins anskaffelsesteam utvelgelseskriterier.

Du finner femte episode av Anskaffelseskaffe her.

Blant spørsmålene som diskuteres i denne episoden er: Hva er egentlig utvelgelseskriterier? Når er det hensiktsmessig at det oppstilles? Hvordan oppstille gode og egnende utvelgelseskriterier og må det egentlig vektes?

Anskaffelseskaffe fra Wikborg Rein viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner, og episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

I samarbeid med Anbud365 tar Wikborg Rein sikte på å lansere nye episoder av Anskaffelseskaffe jevnlig. For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Den femte episoden av Anskaffelseskaffe finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene. Der vil den ligge en stund fremover.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelseskaffe episode 5: Om utvelgelseskriterier"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.