Anskaffelsespodden episode 22: Klager i offentlige anskaffelser

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 22: Klager i offentlige anskaffelserSimonsen Vogt Wiig-advokatene Olav E. Haukeli (t.v.) og Christian Bjørtuft Ellingsen bidrar i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Skriv ut artikkelen

Ikke sjelden kommer det inn klager i offentlig anskaffelse. I denne episoden av Anskaffelsespodden gjennomgår Olav E. Haukeli sammen med kollega Christian Bjørtuft Ellingsen i Simonsen Vogt Wiig prosessen når en tildelingsbeslutning angripes. Dette er tema i den 22. episoden av Anskaffelsespodden.

Du kan høre episoden her

Når kan og bør en oppdragsgiver omgjøre sine egne beslutninger, og hvilke virkninger har det egentlig å sende en klage til KOFA? Spørsmål om innsyn, karensperiode, midlertidig forføyning og erstatning kan også ofte være vanskelige å vurdere når man står midt oppe i en anskaffelse. I denne episoden kan leverandører og oppdragsgivere hente kunnskap som kan være nyttig å ha klart for seg med sikte på pågående og fremtidige anskaffelser. 

Ellingsen har lang erfaring med anskaffelsesreglene og håndtering av klagesaker og rettssaker både for leverandører og oppdragsgivere. Sammen med kollega Haukeli gjennomgår han problemstillinger som er viktige i anskaffelser hvor man som leverandør selv er uenig i utfallet, eller hvor man som oppdragsgiver må håndtere klager fra leverandører. 

Få med deg denne episoden av Anskaffelsespodden. 

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 22 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du også alle tidligere episoder.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. I noen episoder inviteres også eksperter med i studio. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 22: Klager i offentlige anskaffelser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.