Anskaffelsespodden episode 24: Håndtering av vesentlige avvik

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 24: Håndtering av vesentlige avvik

Skriv ut artikkelen

Kan man nå trygt forhandle bort vesentlige avvik? I den nyeste episoden av Anskaffelsespodden – den 24. i rekken – ser advokatene Anne Buan og Olav Haukeli på om dette spørsmålet nå er avklart.

Få med deg denne episoden av Anskaffelsespodden – du finner den her.

Særlig siden Nordecon-dommen fra EU-domstolen i 2013 har dette vært et uavklart spørsmål. To nye avgjørelser fra KOFA og lagmannsretten tilsier at spørsmålet kanskje ikke må vurderes så strengt som EU-domstolen og departementet har lagt opp til.  

Men er disse to avgjørelsene tilstrekkelige til at man nå kan forhandle med leverandører som leverer et tilbud med vesentlig avvik, eller trenger vi en avklaring fra EU-domstolen? Og hvorfor er egentlig dette et så stort problem i praksis? 

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 24 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du også alle tidligere episoder. Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. I noen episoder inviteres også eksperter med i studio. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 24: Håndtering av vesentlige avvik"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.