Anskaffelsespodden episode 25: Forsyningsforskriften – særtrekk og utfordringer

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 25 Forsyningsforskriften - særtrekk og utfordringer

Skriv ut artikkelen

Ny episode av Anskaffelsespodden – denne gangen med skarpt blikk på forsyningsforskriften. Jahn Egil Osestad og Nina Sørensen fra Simonsen Vogt Wiig ser nærmere på særtrekkene i forsyningsforskriften, og noen sentrale problemstillinger som oppdragsgivere møter på.

Hør episoden her

Forsyningssektoren kjennetegnes av aktiviteter som dekker nødvendige samfunnsbehov gjennom omfattende fysisk infrastruktur, blant annet kraftforsyning, vannforsyning og transport. Forskriften er gjennomgående mer fleksibel og har mindre detaljerte prosedyreregler enn anskaffelsesforskriften – men hva ligger i denne fleksibiliteten, og hvor reell er i den praksis?

Jahn Egil og Nina ser også nærmere på hvordan oppdragsgiver skal forholde seg til blandende anskaffelser, der det som anskaffes dels skal benyttes til forsyningsaktiviteter og dels til aktiviteter som omfattes av anskaffelsesforskriften. Og hva er konsekvensene dersom oppdragsgiver trår feil og gjennomfører en anskaffelse etter forsyningsforskriften når den egentlig faller inn under anskaffelsesforskriften?

Få med deg denne episoden av Anskaffelsespodden!

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 25 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – her finner du dessuten alle tidligere episoder.

Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 25: Forsyningsforskriften – særtrekk og utfordringer"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.