Anskaffelsespodden episode 31: Innsyn og offentlige anskaffelser

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 31: Innsyn og offentlige anskaffelser

Skriv ut artikkelen

Innsynsbegjæringer er til frustrasjon for mange, samtidig som de er en viktig forutsetning for håndheving av anskaffelsesregelverket. I denne episoden av Anskaffelsespodden er nettopp innsyn tema for senioradvokatene Guro Skar Forseth og Olav E. Haukeli fra Simonsen Vogt Wiig. De tar for seg reglene om innsyn og beskyttelse av forretningshemmeligheter i lys av de særlige hensynene som gjør seg gjeldende i offentlige anskaffelser.

Hør Anskaffelsespoddens 31.episode her

Hvordan kan oppdragsgivere og leverandører best håndtere de situasjonene som oppstår i forbindelse med innsynsbegjæringer? Er det noen grep man kan gjøre for å redusere arbeidsmengden innsynsbegjæringer medfører? Dette er spørsmål som de to advokatene kommer innom i denne utgaven av Anskaffelsespodden.

Guro er ny i Simonsen Vogt Wiig, men har bred bakgrunn blant annet som advokat og innkjøper i FLO. I denne episoden deler hun av sine erfaringer til nytte for både leverandører og oppdragsgivere.

Etter en ny dom fra EU-domstolen oppstår det også spørsmål om de norske innsynsreglene må vurderes annerledes i lys av anskaffelsesdirektivet. Dette er noen av teamene som Guro og Olav gjennomgår i denne episoden.

Få med deg denne episoden av Anskaffelsespodden!

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Anskaffelsespoddens 31.episode kan du også lytte til her – der finner du også alle tidligere episoder.

Anskaffelsespodden er en podkastserie i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365. Her er det mye nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 31: Innsyn og offentlige anskaffelser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.