Anskaffelsespodden episode 4: Oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 4 Oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten

Skriv ut artikkelen

Oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten er tema i fjerde episode av Anskaffelsespodden, som du nå kan låne øre til. Dette er en podkastserie med spennende anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

I denne episoden av Anskaffelsespodden er det advokatfullmektig Nanna W. Christensen og partner/advokat Anders Thue som forklarer hvilke plikter oppdragsgivere har i kontraktsfasen. Du kan høre episoden her. Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene. Liker du Anskaffelsespodden setter vi stor pris på om du vil gi oss 5 stjerner og/eller en hyggelig omtale i Apple Podcasts her (link).

Denne fjerde episoden og tidligere episoder kan du også lytte til her.

Når en offentlig kontrakt er inngått har oppdragsgiver en plikt til å håndheve kontrakten. Hva betyr det egentlig at oppdragsgiver må håndheve kontrakten? Hvilket juridisk handlingsrom har oppdragsgivere i kontraktsfasen, og hva innebærer dette for leverandørene? Kan oppdragsgivers manglende kontraktsoppfølging av mislighold anses som en vesentlig endring av kontrakten, som utgjør en ulovlig direkteanskaffelse?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Har du spørsmål eller temaforslag? Send oss gjerne en e-post til podkast@svw.no

God lytt!

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 4: Oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.