Anskaffelsespodden episode 51: Sommerspesial

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 51: Sommerspesial

Skriv ut artikkelen

Siste episode av Anskaffelsespodden før sommeren er en sommerspesial. Guro Skar Forseth og Olav Endresen Haukeli gjennomgår noen av nyhetene fra første halvår innen offentlige anskaffelser, og ser blant annet på praksis fra KOFA og domstolene i tillegg til Anskaffelsesutvalgets siste delutredning. Begge er senioradvokater i Simonsen Vogt Wiig.

Her finner du Anskaffelsespoddens episode 51.

Erstatning er et tilbakevendende tema i domstolene. I episoden gjennomgås et par avgjørelser fra lagmannsrettene (LG-2023-183837 og LB-2023-83116) i tillegg til EU-domstolens avgjørelse i Ingsteel II (C-547/22) vedrørende sjansetap. Må de norske erstatningsreglene endres i lys av EU-domstolens avgjørelse, og hva sa egentlig Anskaffelsesutvalget om hvordan erstatningsreglene burde innrettes? 

Guro og Olav ser også på hva Anskaffelsesutvalget sier om tidspunktet for oppfyllelse av krav i kravspesifikasjonen i etterkant av KOFAs stornemndsavgjørelse i sak 2023/852. 

Få med deg nyeste episode av Anskaffelsespodden! 

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no.

Anskaffelsespoddens 51.episode kan du også lytte til her, der du også finner alle tidligere episoder.

I samarbeid med Anbud365 presenterer Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig Anskaffelsespodden – podkasten for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 51: Sommerspesial"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.