Anskaffelsespodden episode 8: Slik vinner du anbudskonkurranser

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 8 Slik vinner du anbudskonkurranser

Skriv ut artikkelen

Hvordan vinne anbudskonkurranser i offentlig sektor er tema når episode 8 av Anskaffelsespoddens nå lanseres. Advokatene Nanna W. Christensen og Arne Oftedal fra Simonsen Vogt Wiig gir nyttige og praktiske tips til leverandører som ønsker å ta del i verdiskapningen i offentlig sektor. Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

Du kan høre episoden her.

De to advokatene ser blant annet nærmere på hvilke faktorer som er viktige å være bevisst på i en stadig mer kompleks kamp om å vinne konkurranser. 

Anskaffelsesregelverket er detaljert og omfattende, og risikoen for avvik som medfører avvisning er relativt stor dersom man som leverandør ikke følger konkurransegrunnlaget. I hvilket omfang har leverandører og oppdragsgivere adgang til å ha dialog gjennom konkurransefasen for nødvendige avklaringer? Hvordan leverer man en vare eller tjeneste som i størst mulig grad oppfyller oppdragsgivers behov? Kan man etablere et vinnerteam? Og hvordan leve med resultatet etter kontraktssignering?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 8 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – der du dessuten finner alle tidligere episoder av podden.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 8: Slik vinner du anbudskonkurranser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.