Anskaffelsespodden episode 9: Risikostyring og bærekraftige forsyningskjeder

Anbud365: Anskaffelsespodden episode 9 Risikostyring og bærekraftige forsyningskjederNiende episode av Anskaffelsespoden med (fra venstre): Advokat Nanna W. Christensen, Simonsen Vogt Wiig, Helene B. Solvang og Sara K. Grongstad fra Deloitte.

Skriv ut artikkelen

I denne episoden av Anskaffelsespodden har advokat Nanna W. Christensen med seg to eksterne eksperter i studio for å snakke om risikostyring og bærekraftige forsyningskjeder. Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

Du kan høre episoden her.

Helene B. Solvang og Sara K. Grongstad fra Deloitte deler i den niende episoden av Anskaffelsespodden sin kunnskap og erfaring. For å kunne gjennomføre strategisk gode innkjøp er det nødvendig for innkjøperne å forstå hvilke utfordringer leverandørkjeden står ovenfor i en verden i endring, og hva det vil si å sikre forsyningssikkerhet i forsyningskjeder. Koronapandemien har forsterket noen av disse utfordringene og synliggjort en rekke risikoelementer i den sammenheng.

Denne episoden gir et innblikk i leverandørens risikobilde og hvilken betydning dette vil ha for innkjøperne i tiden fremover.

For ytterligere lesestoff se også denne artikkelen fra Deloitte hos Anbud365. Ti tips for grønnere anskaffelser.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til podkast@svw.no

Episode 9 av Anskaffelsespodden kan du også lytte til her – der du dessuten finner alle tidligere episoder av podden.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespodden episode 9: Risikostyring og bærekraftige forsyningskjeder"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.