Anskaffelsespoddens julespesial – Nytt og nyttig fra anskaffelsesåret 2021

Anbud365: Anskaffelsespoddens julespesial - Nytt og nyttig fra anskaffelsesåret 2021

Skriv ut artikkelen

Det stunder mot jul og Anskaffelsespodden er nå ute med sin julespesial – episode 6. Her får du en gjennomgang av utvalgte og viktige saker fra EU-domstolen, våre nasjonale domstoler, og KOFA. Anskaffelsespodden er en podkastserie med spennende og aktuelle anskaffelsesrettslige temaer, i regi av eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig – i samarbeid med Anbud365.

I årets siste episode av Anskaffelsespodden gjennomgår advokat Nanna W. Christensen og advokatfullmektig Nina Sørensen noen utvalgte saker fra EU-domstolen, våre nasjonale domstoler, og KOFA, som gjennom 2021 har bidratt til videreutvikling av noen sentrale og praktisk viktige tema. Du kan høre episoden her.

Nanna og Nina ser nærmere på temaene kvalifikasjonskrav, avvisning, tildelingskriterier, leieunntaket i anskaffelsesforskriften og verdigrenser for rammeavtaler. Hvilken betydning vil utviklingen det siste året ha for din virksomhet? Bør oppdragsgivere endre sin anskaffelsespraksis på visse punkter? Har leverandørene som deltar i offentlige anskaffelsesprosesser fått noen nye krav eller rettigheter å forholde seg til?

Svarene får du i denne episoden av Anskaffelsespodden.

Anskaffelsespodden er for deg som jobber med offentlige anskaffelser, eller har interesse for aktuelle og spennende temaer innen anskaffelsesretten. Advokater fra Simonsen Vogt Wiig inviterer eksperter i studio som belyser anskaffelsesrettslige problemstillinger og bidrar med effektive løsningsforslag. Her er det nyttig og faglig relevant påfyll å hente, på en kort og konsis måte.

Husk å følge podkasten for å få med deg de siste episodene.

Spørsmål eller temaforslag? Send gjerne en e-post til 
podkast@svw.no

Denne sjette episoden kan du også lytte til her – der du også finner tidligere episoder av podden.

Bli den første til å kommentere på "Anskaffelsespoddens julespesial – Nytt og nyttig fra anskaffelsesåret 2021"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.