Få med deg i dag: LIVE streaming av vårt frokostseminar kl. 09.00-11.00

Anbud365: Få med deg i dag LIVE streaming av vårt frokostseminar kl. 09.00-11.00

Skriv ut artikkelen

I dag, 11. september, gjennomfører Anbud365 i samarbeid med Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig et nytt frokostseminar. Temaet er rettslige rammer og praktiske utfordringer ved nedvalg i prosedyrer med forhandling eller dialog. Seminaret avholdes i Simonsen Vogt Wiigs lokaler i Filipstad Brygge 1 i Oslo kl. 09.00-11.00, med registrering fra kl. 08.30. I tillegg streames det.

Interessen for seminaret har vært svært stor. Nærmere 260 er påmeldt til seminaret, hvorav nær 140 har meldt seg på for å delta via streamingen. I underkant av tre kvarter etter at invitasjonen ble sendt ut, ble alle plassene også denne gangen revet bort. De som ikke har anledning til å delta i selve seminarlokalet, men som likevel vil øke sin kompetanse på området, har altså anledning til å få seminaret med seg ved å benytte seg av vårt tilbud om LIVE streaming.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Seminaret retter seg mot offentlige innkjøpere og leverandører, og er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innenfor fagfeltet offentlige anskaffelser.

I en konkurranse med forhandling, konkurranse om innovasjonspartnerskap eller konkurransepreget dialog, kan oppdragsgiver beslutte at forhandlingene skal skje i flere faser for å redusere antallet tilbud eller løsninger (nedvalg). I dette seminaret ser vi nærmere på de rettslige rammene for nedvalget og hvilke utfordringer som oppstår for oppdragsgiver og leverandørene ved et nedvalg. Seminaret vil behandle metoder for nedvalg, krav til informasjon i forkant av nedvalget, behandling av avvik ved nedvalg og konsekvenser av nedvalget. Dette er et tema som ikke har vært gjenstand for mye oppmerksomhet i anskaffelsesteorien, men hvor det lett kan oppstå en rekke utfordringer.

Foredragsholdere er Anders Thue og Christian Bjørtuft Ellingsen, partnere i Simonsen Vogt Wiig. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Bli den første til å kommentere på "Få med deg i dag: LIVE streaming av vårt frokostseminar kl. 09.00-11.00"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.