Følg dagens Anbud365-seminar fra kl. 0900- 1100 på LIVE streaming

Anbud365: Følg dagens Anbud365-seminar fra kl. 0900- 1100 på LIVE streaming

Skriv ut artikkelen

I dag, 28. november, er det igjen tid for et Anbud365-seminar, denne gang i samarbeid med WikborgRein Advokatfirma – en av våre langsiktige partnere. Temaet er avklaringsadgangen, som kom med det nye anskaffelsesregelverket 1. januar 2017. Senere er ny kunnskap om denne adgangen kommet til. Seminaret avholdes i Wikborg|Reins lokaler i Dronning Mauds gate 11 i Oslo 28. november kl. 0900 – 1100. Samtidig er det mulig å følge seminaret via LIVE streaming.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Seminaret ble raskt fulltegnet – det er 115 påmeldte til seminaret, og hele 208 påmeldte til streamingen. Det er ingen øvre grense for deltakelse på streamingen. Seminaret retter seg både mot offentlige innkjøpere og leverandører.

Anbud365 fortsetter suksessen med gratis, intensive frokostseminarer med noen av landets fremste anskaffelses-eksperter som foredragsholdere. Det er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser. Wikborg|Rein er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Den nye reguleringen om avklaringsadgangen har nå virket i to år. Det er nå kommet en del ny kunnskap om avklaringsadgangen. Vi vil gå gjennom muligheten for å få supplert og ettersendt dokumentasjon om oppfyllelse av kvalifikasjonskravene for anskaffelser som følger del II og del III. Vi vil så for anskaffelser underlagt del III gå gjennom muligheten for å avklare tilbud i anbudskonkurranser og endelige tilbud i konkurranser med forhandling (i del II med tilbudskonkurranser gjelder ikke reglene om avklaringsadgangen for tilbud).

Foredragsholdere er advokatene Alf Amund Gulsvik og Hanne Camilla Zimmer. Seminaret åpnes og avsluttes av redaktør for Anbud365, Lennart Hovland.

Gå til LIVE streamingen av seminaret her.

Bli den første til å kommentere på "Følg dagens Anbud365-seminar fra kl. 0900- 1100 på LIVE streaming"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.