Historiens første Anbud365-webinar – om lojal kontraktsoppfølging og direkteanskaffelser

Anbud365 Historiens første Anbud365-webinar – om lojal kontraktsoppfølging og direkteanskaffelser

Skriv ut artikkelen

Anbud365 har i samarbeid med Arntzen de Besche gleden av å invitere til frokostwebinar 24. april om reglene for lojal kontraktsoppfølging og lovlige direkteanskaffelser. For første gang går våre populære seminarer som webinar, det er naturligvis restriksjonene knyttet til koronaviruset som er forklaringen. Og nettopp koronavirusets inntog i det norske forretningslivet blir et sentralt innslag i webinaret.

Gjennom rekken av seminarer søker Anbud365 å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Dette – bidrag til kompetanseløft – er en sentral del av nettavisens filosofi. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere som rangerer blant Norges aller sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser.

Temaet på vårt første webinar er kontraktsimplementering og avtaleforvaltning i kjølvannet av signering. Det omfatter bl.a. krav til etterlevelse av kontrakten og kartlegging av partenes gjensidige rettigheter og forpliktelser. Foredragsholderne vil se nærmere på fristutsettelser, tilpasning av kontrakter og lignende problemstillinger særlig i lys av koronavirusets inntog i det norske forretningslivet. I forlengelsen tar de også for seg temaet direkteanskaffelser, som også er relevant i denne sammenheng hva angår oppdragsgivers adgang til å foreta nødvendige dekningskjøp osv. 

Foredragsholdere er advokater fra Arntzen de Besche Advokatfirma.

Tid: Fredag 24. april kl. 09-11:00

Sted: Videooverføring

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her og du vil motta en lenke til webinaret per e-post noen dager før det gjennomføres.

Bli den første til å kommentere på "Historiens første Anbud365-webinar – om lojal kontraktsoppfølging og direkteanskaffelser"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.