Høstens første Anskaffelseskaffe: Om forsyningsforskriften

Anbud365: Høstens første Anskaffelseskaffe Om forsyningsforskriftenI høstens første utgave tar Malene Reinertsen (t.h.) og Anette Kraakevik fra Wikborg Reins anskaffelsesteam for seg forsyningsforskriften

Skriv ut artikkelen

Forsyningsforskriften er tema i høstens første episode av Anskaffelseskaffe – den syvende utgaven i rekken. Fra tid til annen etterlyser Anbud365s lesere mer stoff om denne forskriften. Nå er mulighetene der – det sørger Malene Reinertsen og Anette Kraakevik fra Wikborg Reins anskaffelsesteam for i denne episoden av Anskaffelseskaffe.

Du finner den syvende episode av Anskaffelseskaffe her.

Reinertsen og Kraakevik diskuterer når forsyningsforskriften gjelder – i tillegg til de viktigste forskjellene mellom forsyning- og anskaffelsesforskriften. 

Anskaffelseskaffe fra Wikborg Rein viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner, og episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

I samarbeid med Anbud365 lanserer Wikborg Rein jevnlig nye episoder av Anskaffelseskaffe. For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Den syvende episoden av Anskaffelseskaffe finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Høstens første Anskaffelseskaffe: Om forsyningsforskriften"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.