Høstens første, gratis Anbud365-webinar: Nå er det klart for påmelding

Anbud365: Høstens første, gratis Anbud365-webinar: Nå er det klart for påmelding

Skriv ut artikkelen

29. september er det igjen tid for et av Anbud365s populære, gratis frokostwebinarer – høstsemesterets første: Denne gangen er det eksperter fra Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig som skal øse av sin kompetanse. De vil by på et dypdykk i problemstillinger knyttet til oppdragsgivers plikt til å håndheve kontrakten. Dette må du bare få med deg!

Det er på grunn av smittevern-restriksjonene at det blir et webinar denne gangen. Du kan melde deg på via denne lenken. Når du har meldt deg på, får du en kvittering der lenke til webinaret er å finne.

Anbud365-webinaret 29. september gjennomføres fra kl. 1000 til 1130.

Foredragsholdere er Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, begge partnere i Simonsen Vogt Wiig, og de vil lede dere gjennom de aktuelle problemstillingene.

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her. Lenke til webinaret finner du i kvitteringen du får når din påmelding er registrert.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Høstens første, gratis Anbud365-webinar: Nå er det klart for påmelding"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.