Husk: Anbud365-webinar med Thommessen i dag

Anbud365: Husk Anbud365-webinar med Thommessen idag!6

Skriv ut artikkelen

I dag 10. mai kl. 0930 starter Anbud365-webinaret med Thommessen. Tema er hvordan oppdragsgiver kan og bør behandle tilbud som inneholder (potensielle) vesentlige avvik. Partner Wenche Sædal (t.h.) og fast advokat Åse Rieber-Mohn skal stå for det faglige innholdet. Det er en stor glede for Anbud 365 at våre lesere i dag kan nyte godt av kompetansen til vår nye samarbeidspartner, Advokatfirmaet Thommessen, i deres første Anbud365-webinar. Og: Du kan fortsatt melde deg på!

Anbud365: Husk: Anbud365-webinar med Thommessen i dag

Webinaret går av stabelen i dag, tirsdag 10. mai, kl. 09.30.

Påmelding til webinaret skjer her. Lenke til webinaret tilsendes etter påmelding. Det gjøres også opptak av webinaret.

Det har vært usikkert om oppdragsgiver har adgang til å forhandle med tilbydere som har inngitt tilbud med vesentlige avvik (også omtalt som forbehold) med siktemål om å forhandle bort avvikene eller om slike tilbud må avvises før forhandlingene igangsettes. Om og hvordan man eventuelt kan forhandle med leverandører som har vesentlige avvik i tilbudene, har lenge skapt hodebry for oppdragsgivere og leverandører.

I en nylig avsagt avgjørelse fra KOFA kan det imidlertid se ut som om KOFA nå har åpnet for at tilbud med vesentlige avvik likevel kan tas med inn i forhandlinger.

I webinaret vil partner Wenche Sædal og fast advokat Åse Rieber-Mohn gå gjennom dagens rettskildebilde, KOFA-avgjørelsen og veien videre. Det vil gis råd og tips til hvordan oppdragsgivere og leverandører nå bør forholde seg, herunder hva slags betydning avgjørelsen eventuelt vil ha for fremtidige anskaffelser.

Det gis mulighet til å stille spørsmål til foredragsholderne underveis i webinaret. Dine spørsmål og deltagelse vil være anonymt for de andre deltagerne.

Webinaret åpner i dag, tirsdag 10. april kl. 0930

Her kan du melde deg på webinaret. Lenke til webinaret tilsendes etter påmelding. Det gjøres også opptak av webinaret.

Ingen programvare er nødvendig og følgende nettlesere kan brukes til webinaret: Chrome, Firefox og Safari. Ved problemer forsøk pålogging fra 4G på mobil.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Husk: Anbud365-webinar med Thommessen i dag"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.