I dag er det Anbud365-dagen – mer enn 500 påmeldte søker kompetansepåfyll

Anbud365: I dag er det Anbud365-dagen – mer enn 500 påmeldte søker kompetansepåfyll

Skriv ut artikkelen

I dag er det årets utgave av Anbud365-dagen – vårsemestrets største mulighet for kompetanseløft. Over 500 har meldt seg på – for å sikre seg hva programmet har å by på av go’biter for alle som på en eller annen måte er opptatt av det offentliges anskaffelser. Her er både teori og praktiske erfaringer formidlet av flere av landets ledende på området.

De som er påmeldt, men som ikke har mulighet til å følge hele programmet i dag, kan benytte en lenke alle registrert påmeldte får rett i etterkant til å følge hele eller deler av arrangementet når det passer bedre. Lenken blir liggende tilgjengelig til månedsskiftet august/september. I 2020 vare det flere som benytte utdrag av programmet som grunnlag for internkurs i etterkant av selve Anbud365-dagen.

Påmeldingsfristen løp ut i går, 2. juni. Da ble også lenke til dagens arrangement sendt de påmeldte. Skulle noen registrert påmeldte likevel ikke finne lenken, ta kontakt med redaksjonen@anbud365.no, så sender vi lenken straks.

I dag vil eksperter på offentlige anskaffelser fra fire av landets ledende advokatfirmaer – som mange kjenner fra våre populære webinarer – ta for seg sentrale problemstillinger og gir praktiske tips og råd. Det blir seks webinarer i en «pakke», samt et møte «på direkt’en» med et par av de mest sentrale skikkelsene innenfor offentlige anskaffelser, særlig når vi snakker om kompetanse.

Hovedpunkter fra programmet- med ca. start-tidspunkter:

  • (kl. 09.05) Fra behov til krav og evaluering – hva kjennetegner gode tildelingskriterier? (Wikborg Rein)
  • (kl. 09.55) Midlertidig forføyning i offentlige anskaffelser (Simonsen Vogt Wiig)
  • (kl. 10.40) Vesentlige avvik som grunnlag for avvisning av leverandører (Arntzen de Besche)
  • (kl. 11.25) Rammeavtaler (Grette)
  • (kl. 12.50) De to som sto bak fjorårets prisbelønte masteroppgave om kategoristyringCassandra Elvingdal og Susanne Hillestad Ullsgård, tar for seg sentrale funn fra denne oppgaven.
  • (Kl. 13.15) En av Norges mest offensive kommuner når det gjelder grønne anskaffelser, Lillestrøm v/ innkjøpsrådgiver Ine Høyer, forteller om sin spesialstrategi – nettopp for grønne anskaffelser.

To direkteintervjuer fra studio:

  • (kl. 1220) … med senterleder for Anskaffelsesakademiet, Geir Arne Svenning: Hva er akademiet for noe og hva tilbyr det av kompetanseløft innen offentlige anskaffelser?
  • (kl. 1235) … med nylig tilrådt sekretariatsleder for KS Innkjøpsforum, Tanja Huse-Fagerlie: Etter et halvt år i jobben – hva skjer, hvordan går det?

Bli den første til å kommentere på "I dag er det Anbud365-dagen – mer enn 500 påmeldte søker kompetansepåfyll"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.