I morgen, 29. november: Gratis Anbud365-seminar med Thommessen om tilbudsevaluering

Anbud365: Anbud365-webinar 7. desember: Ny miljøregel fra nyttår – og NOU-en om grønne anskaffelserPartner Wenche Sædal og advokatfullmektig Espen Randen, begge Advokatfirmaet Thommessen, står for inn holdet i høstens siste – fortsatt gratis (!) - Anbud365-webinar om den nye miljøbestemmelse i anskaffelsesregelverket og NOU-en om grønne anskaffelser

Skriv ut artikkelen

I morgen, tirsdag 29. november kl. 08:30, er partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Espen Randen – begge Thommessen – klare til å ta for seg spørsmålet: Hvordan velge det beste tilbudet innenfor anskaffelsesregelverkets grenser? Og det er fortsatt tid til å få med seg denne muligheten for kompetanseløft før julesesongen tar til – påmeldingen til å følge dette gratis Anbud365-seminaret er nemlig fortsatt åpen. Grip muligheten!

Frokostseminaret foregår hos Thommessen i deres lokaler i Ruseløkkveien 38 i Oslo tirsdag 29. november fra kl. 08:30 til 10:00. Men av hensyn til matservering løp påmeldingsfristen for de som ønsket å delta fysisk, ut like før helgen.

Her kan du melde deg på for å følge Anbud365-seminaret digitalt.

De som melder seg på for digital deltakelse, får straks etter påmeldingslenke til seminaret.

Tilbudsevaluering handler om å identifisere det beste tilbudet – enten om man ønsker tilbudet med lavest pris eller kostnad, eller tilbudet med det beste forholdet mellom pris eller kostnad og kvalitet.

Det er viktig at både oppdragsgivere og leverandører har et bevisst forhold til hvordan tilbudene evalueres. For oppdragsgiver handler det om å identifisere tilbudet som best ivaretar behovet. For leverandørene handler det om muligheten til å nå helt opp i konkurransen, og å bli tildelt kontrakt. Sannsynligheten for å vinne øker når man forstår hvordan tilbudsevalueringen gjennomføres.

Det finnes en rekke ulike modeller og metodikker som kan benyttes. DFØ anbefaler i sin nye veileder at oppdragsgiverne evaluerer tilbudene på bakgrunn av en modell som prissetter kvalitet, i stedet for de mer tradisjonelle modellene der pris blir omgjort til poeng. De tradisjonelle modellene kan fortsatt benyttes, men da innenfor de føringer som KOFA og domstolene har gitt de senere år.

I seminaret vil Sædal og Randen gjennomgå denne og andre aktuelle evalueringsmodeller, i tillegg til overordnede rammer for tildelingskriterier/underkriterier, plikten til å dokumentere og begrunne evalueringen, samt andre utvalgte problemstillinger som både oppdragsgivere og leverandører bør ha et bevisst forhold til.

  • Tidspunkt: Tirsdag 29. november 2022 kl. 08:30-10:00
  • Foredragsholdere på frokostseminaret: Partner Wenche Sædal og advokatfullmektig Espen Randen, Thommessen
  • NB: Nå bare mulig å melde seg på for å følge seminaret digitalt.

Bli den første til å kommentere på "I morgen, 29. november: Gratis Anbud365-seminar med Thommessen om tilbudsevaluering"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.