I morgen braker det løs: Nytt gratis Anbud365-webinar

Anbud365: I morgen braker det løs Nytt gratis Anbud365-webinar

Skriv ut artikkelen

I morgen, torsdag 4. mars, kl. 1000 går startskuddet for et nytt, gratis Anbud365-webinar – denne gangen med tema avlysningsrett. Anskaffelsesekspertene hos vår samarbeidspartner Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig tar for seg problemstillinger som oppstår knyttet til avlysningsretten og hvordan utviklingen på dette området har vært. Har du ikke meldt deg på ennå? Det fortsatt tid, få med deg denne muligheten for å styrke din kompetanse!

Du kan melde deg på via denne lenken. Når du har meldt deg på, får du en kvittering der lenke til webinaret er å finne. 

Anbud365-webinaret 4. mars gjennomføres fra kl. 1000 til 1200.

Temaet for webinaret er «Avlysningsrett». Dette er området hvor det har skjedd en tydelig utvikling de siste årene, ikke minst gjennom avklaringer i Høyesterett. Det er en rekke viktige og utfordrende avklaringer som må gjøres knyttet til retten til å avlyse, herunder sammenhengen mellom avlysningsretten og erstatningsplikten. Temaet er aktuelt og viktig, ikke minst på grunn av risikoen for at feil veivalg av oppdragsgiver kan lede til erstatningskrav fra leverandørene. 

Foredragsholdere er Christian Bjørtuft Ellingsen og Anders Thue, som begge er partnere i Simonsen Vogt Wiig, leder dere gjennom de aktuelle problemstillingene knyttet til avlysningsretten.

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her. Lenke til webinaret finner du i kvitteringen du får når din påmelding er registrert.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte

Bli den første til å kommentere på "I morgen braker det løs: Nytt gratis Anbud365-webinar"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.