Ikke lenger tvil – nytt anskaffelsesregelverk kommer 1. januar 2017

Anbud365: Ikke lenger tvil – nytt anskaffelsesregelverk kommer 1. januar 2017Nærings- og fiskeridepartementet har besluttet at det nye anskaffelsesregelverket trer i kraft som forutsatt, 1. januar 2017. Det er det ikke lenge til - bare tre uker, noe statsråd Monica Mæland her indikerer.

Skriv ut artikkelen

Nå er det ingen tvil lenger: Det nye regelverket for offentlige anskaffelser trer i kraft straks 2016 er blitt historie. Nærings– og fiskeridepartementet har ved en pressemelding utsendt i dag – fredag 9. desember – feiet all tvil til side.

I pressemeldingen skriver departementet at det nå er besluttet at den nye anskaffelsesloven trer i kraft 1. januar 2017. De nye anskaffelsesforskriftene trer i kraft fra samme tidspunkt.

Ny lov og nye forskrifter om offentlige anskaffelser ble vedtatt i sommer. Informasjon om det nye regelverket finner du her.

Nærings– og fiskeridepartementet er i gang med å utarbeide veiledning til det nye regelverket. En del veiledningstekster er allerede lagt ut her på departementetss hjemmesider for offentlige anskaffelser. Flere veiledningstekster vil bli lagt ut fortløpende, heter det i meldingen fra departementet.

 

Bli den første til å kommentere på "Ikke lenger tvil – nytt anskaffelsesregelverk kommer 1. januar 2017"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.