Juleutgaven av Anskaffelseskaffen: Midlertidig forføyning i et anskaffelsesperspektiv

Anbud365: Juleutgaven av Anskaffelseskaffen: Midlertidig forføyning i et anskaffelsesperspektivSenioradvokatene Malene Reinertsen og Kaspar Thommessen - begge Wikborg Rein – ser i denne utgaven av Anskaffelseskaffen på midlertidig forføyning i et anskaffelsesperspektiv.

Skriv ut artikkelen

I den tiende episoden – juleutgaven – av den populære Anskaffelseskaffen fra Wikborg Rein er temaet som vanlig høyaktuelt, denne gangen midlertidig forføyning i et anskaffelsesperspektiv. Malene Reinertsen og Kaspar Thommessen gir deg her svar på en rekke spørsmål knyttet til temaet.

Du finner den tiende episoden av Anskaffelseskaffe her.

Og spørsmålene er mange. Noen eksempler: Hva er midlertidig forføyning? Hvilke vilkår gjelder? Hvordan er prosessen, og er det store forskjeller fra en alminnelig rettssak? Hva er oppdragsgivers handlingsalternativer hvis leverandøren får medhold og hva hvis leverandøren ikke får medhold?

I samarbeid med Anbud365 lanserer Wikborg Rein jevnlig nye episoder av Anskaffelseskaffe, som viser en uformell diskusjon om aktuelle anskaffelsesrettslige emner. Episodene er korte nok til at Anbud365s lesere skal kunne se dem «over en kopp kaffe». Tilbudet er ledd i strategien om å tilføre lesere av Anbud365 bunnsolid kompetanse – denne gang i et kjapt filmformat.

Forslag til tema?

For å lage relevante innslag, vil vi gjerne ha innspill fra leserne om temaer dere ønsker vi skal ta opp. Sitter du med et anskaffelsesrettslig spørsmål som egner seg for diskusjon i dette formatet? Send gjerne dine forslag – eller andre tilbakemeldinger på Anskaffelseskaffe – til marketing@wr.no.

Den tiende episoden av Anskaffelseskaffe finner du her.

Episodene i serien Anskaffelseskaffe kan du også finne under vignetten «Anbud365 på video» i høyre kant på forsiden – rett under logoene.

Bli den første til å kommentere på "Juleutgaven av Anskaffelseskaffen: Midlertidig forføyning i et anskaffelsesperspektiv"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.