Klart for årets første – gratis – Anbud365-webinar i morgen, enorm interesse

Anbud365: Klart for årets første – gratis - Anbud365-webinar i morgen, enorm interesse

Skriv ut artikkelen

I morgen, torsdag 18. februar kl. 0900 går startskuddet for årets første – gratis – frokostwebinar i regi av Anbud365. Denne gangen er det ekspertene i Wikborg Rein Advokatfirma – en av Anbud365s samarbeidspartnere – som står for det faglige: Temaet er forhandlinger etter anskaffelsesregelverket – rettslige rammer og praktisk gjennomføring. Har du ikke meldt deg på? Gjør som 1100 andre, meld deg på, men husk: Du må gjøre det innen kl. 0800 på webinardagen!


Du kan melde deg på via denne lenken. Lenke til webinaret sendes ut til de påmeldte om lag en time før oppstart. Skulle du – mot formodning – ikke se å ha fått lenke, eller om andre problemer oppstår i forbindelse med din tilgang til webinaret, kontakt straks: marketing@wr.no. Der er det hjelp å få.  

Forhandlinger gir mer fleksibilitet i anskaffelsesprosessen enn anbudskonkurranser, men både for oppdragsgivere og leverandører er det også mer krevende å gjennomføre enn anbudskonkurranser.  Spørsmålene som oppstår står i kø: Når kan man forhandle, og når er det forbudt? Hva kan man forhandle om, og ikke? Og hvordan sikrer man likebehandling og etterprøvbarhet gjennom forhandlingene, og hvordan skal oppdragsgiver gi tilbakemelding på tilbudene uten å røpe taushetsbelagt informasjon? Hvordan kan leverandøren best ivareta sine interesser under forhandlinger?

Skal forhandlinger lykkes og bidra til et godt resultat, kreves godt forarbeid og en god plan for gjennomføringen. Oppskriften får du på frokostwebinaret 18.februar. Da vil Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen gjennomgå de rettslige rammene, mulighetene og fellene ved forhandlinger. De vil også gi praktiske tips om gjennomføringen, både for oppdragsgivere og leverandører.

Webinaret er gratis og gjennomføres torsdag 18. februar kl. 0900-1100.

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her. Husk påmeldingsfristen: Torsdag 18. februar kl. 0800, og: Lenke til webinaret sendes ut til de påmeldte om lag en time før oppstart.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Klart for årets første – gratis – Anbud365-webinar i morgen, enorm interesse"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.