Klart for høstens første, gratis Anbud365-seminar: Lær av andres feil!

Anbud365 A: Klart for høstens første, gratis Anbud365-seminar Lær av andres feil!

Skriv ut artikkelen

I morgen, onsdag 21. september kl. 0900, ønsker Anbud365 og Wikborg Rein deg velkommen til høstens første av de nå så populære, gratis Anbud365-seminarene/webinarene. Det er Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen som åpner høstens frokostseminar/webinar-rekke. Tema er «Lær av andres feil – en gjennomgang av hva Kofa hittil i 2022 har kategorisert som brudd på anskaffelsesregelverket».  Har du ikke meldt deg på ennå? Det er ikke for sent, gjør det nå!

Du kan velge om du vil følge seminaret fysisk eller digitalt (livestream). Uansett, her kan du melde deg på! Seminaret går av stabelen onsdag 21. september kl. 09.00 – 10.30, men allerede kl. 08.30 «åpnes» dørene med tilbud om en lett for frokost for de som velger å delta fysisk.

Lenke til seminaret/webinaret sendes deg dagen før seminaret dersom du har meldt deg på den digitale utgaven. Om du ikke har fått lenke – sjekk søppelpost eller kontakt marketing@wr.no.

På dette frokostseminaret vil de to Wikborg Rein-advokatene gjennomgå hva klagenemnda har kategorisert som brudd på anskaffelsesregelverket hittil i 2022. Ingenting er bedre enn å lære av andres feil, og samtidig holde seg oppdatert på nyeste praksis. Dette er en gyllen mulighet til å starte høsten med litt bedre samvittighet for alle de avgjørelsene man ikke rakk å lese forrige halvår. De to vil på frokostseminaret gi en oversiktlig gjennomgang av hvor det har gått galt – Kan vi se noen trender? Hva medfører oftest brudd? Og er vi egentlig enig med klagenemda i deres avgjørelser?  

Klokkeslett: Dato: 21. september kl. 09.00 – 10.30. Dørene «åpnes» kl. 08.30 med tilbud om en lett for frokost for de som velger å delta fysisk. Programmet er lagt opp slik at det blir 15 min pause underveis. De to foredragsholderne er dessuten tilgjengelig en stund etter seminaret dersom noen ønsker å stille dem spørsmål.

Sted (fysisk): Wikborg Rein, Dronning Maudsgate 11, 11. etg.

Påmelding – der man velger fysisk eller digitalt – her

Lenke til seminaret/webinaret sendes deg dagen før seminaret dersom du har meldt deg på den digitale utgaven. Har du ikke fått lenke? Sjekk søppelpost eller kontakt marketing@wr.no.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer/webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Bli den første til å kommentere på "Klart for høstens første, gratis Anbud365-seminar: Lær av andres feil!"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.