Klart for korona-aktuelt Anbud365-webinar

Anbud365: Klart for korona-aktuelt Anbud365-webinar

Skriv ut artikkelen

Fredag førstkommende – 24. april – er det klart for historiens første Anbud365-webinar, der Arntzen de Besche står for det faglige. Lojal kontraktsoppfølging og lovlige direkteanskaffelser er tema. – I tillegg til lojal kontraktsoppfølgning ser vi også det rettslige handlingsrommet for å revidere avtaler i lys av uforutsette hendelser. De siste fire ukene har gitt oss en mengde praktiske eksempler som vi etter beste evne vil dele med deltakerne. Vi ser å muligheter fremover, sier en av foredragsholderne, partner Espen Bakken i Arntzen de Besche.

Meld deg på webinaret, klikk her. Du vil da motta en lenke til webinaret per e-post.

Interessen for webinaret har vært formidabel. I skrivende stund er det over 400 som har meldt sin interesse. Det er naturligvis restriksjonene knyttet til koronaviruset som er forklaringen på at et webinar arrangeres i stedet for de populære Anbud365-seminarene. Og nettopp koronavirusets inntog i det norske forretningslivet blir et sentralt innslag i webinaret.

Temaet på vårt første webinar er kontraktsimplementering og avtaleforvaltning i kjølvannet av signering. Det omfatter bl.a. krav til etterlevelse av kontrakten og kartlegging av partenes gjensidige rettigheter og forpliktelser. Foredragsholderne vil se nærmere på fristutsettelser, tilpasning av kontrakter og lignende problemstillinger særlig i lys av koronavirusets inntog i det norske forretningslivet. I forlengelsen tar de også for seg temaet direkteanskaffelser, som også er relevant i denne sammenheng hva angår oppdragsgivers adgang til å foreta nødvendige dekningskjøp osv. 

Foredragsholdere er partnerne Espen Bakken og Svein Terje Tveit fra Arntzen de Besche Advokatfirma.

Tid: Fredag 24. april kl. 09-11:00

Sted: Videooverføring

Slik foregår påmelding til webinaret: Klikk her og du vil da motta en lenke til webinaret per e-post.

Gjennom rekken av seminarer søker Anbud365 å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser. Dette – bidrag til kompetanseløft – er en sentral del av nettavisens filosofi. Ved hjelp av våre samarbeidspartnere, denne gang Arntzen de Besche, som rangerer blant Norges aller sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser.

Bli den første til å kommentere på "Klart for korona-aktuelt Anbud365-webinar"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.