Ny Anbud365-invitasjon: Frokostseminar om avklaringsadgangen

Anbud365: Anbud365 inviterer til frokostseminar om avklaringsadgangen

Skriv ut artikkelen

Med det nye anskaffelsesregelverket 1. januar 2017 kom ny regulering av adgangen til å avklare. Nå er det kommet enda mer om denne adgangen. Er du orientert? Ikke, da er muligheten nå: 28. november inviterer Anbud365 i samarbeid med Wikborg Rein til gratis frokostseminar om dette temaet. Dette er en mulighet til å bli oppdatert og få ønsket faglig påfyll fra ett av landets ledende ekspert-team på området. Gå ikke glipp av denne muligheten!

Påmelding og program, sjekk her.

Anbud365 fortsetter suksessen med gratis, intensive frokostseminarer med noen av landets fremste anskaffelses-eksperter som foredragsholdere. Det er et ledd i Anbud365s fokus på å bidra til å belyse og løfte frem aktuelle, kompetansehevende tema innen fagfeltet offentlige anskaffelser. Wikborg Rein er et av Norges sterkeste juridiske fagmiljøer innenfor området offentlige anskaffelser og en av Anbud365s strategiske samarbeidspartnere.

Seminaret retter seg både mot offentlige innkjøpere og leverandører.

Den nye reguleringen om avklaringsadgangen har nå virket i to år. Det er nå kommet en del avklaringer om avklaringsadgangen. Vi vil gå gjennom muligheten for å få supplert og ettersendt dokumentasjon om oppfyllelse av kvalifikasjonskravene for anskaffelser som følger del II og del III. Vi vil så for anskaffelser underlagt del III gå gjennom muligheten for å avklare tilbud i anbudskonkurranser og endelige tilbud i konkurranser med forhandling (i del II med tilbudskonkurranser gjelder ikke reglene om avklaringsadgangen for tilbud).

Foredragsholdere er advokatene Alf Amund Gulsvik og Hanne Camilla Zimmer,

Seminaret avholdes i Wikborg Reins lokaler i Dronning Mauds gate 11 i Oslo 28. november kl. 0900 – 1100.

Nærmere informasjon om seminaret – og påmelding, finner du her.

Påmeldingsfrist er mandag 19. november kl. 1300.

Har du ikke mulighet til å delta på seminaret, kan du følge det via live streaming. Meld deg i så fall på her.

Bli den første til å kommentere på "Ny Anbud365-invitasjon: Frokostseminar om avklaringsadgangen"

Legg inn kommentar

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.